Prodej rodinného domu, Opatovice nad Labem, Komenského, 118 m2 (ID: 3345070)

Komenského, Opatovice nad Labem

9 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 609 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Opatovicích nad Labem

Informace k domu

Hledáte moderní bydlení pro svou rodinu? Máme pro vás skvělou nabídku - rodinný dům v Opatovicích nad Labem, uprostřed nové výstavby, na kraji obce.

Hned po vstupu vás přivítá chodba, technická místnost a první ze dvou koupelen. Obývací pokoj, jídelní část a kuchyně jsou spojeny do jednoho velkého a příjemného prostoru, kde vám kamna na dřevo vytvoří útulnou atmosféru v chladných dnech. Kuchyně ve tvaru U je částečně vybavena moderními vestavnými spotřebiči a poskytuje dost místa na vaření a uložení všeho potřebného. Z obývacího pokoje je přímý vstup na zahradu a přes prostornou zimní zahradu také k bazénu.

Další chodba z obývacího pokoje vede k třem samostatným pokojům a do velké koupelny s rohovou vanou a druhou toaletou.

Dům je zateplený a vytápění zajišťuje podlahové vytápění, takže žádné radiátory vám nebudou překážet. Topení a ohřev vody fungují pomocí elektřiny. Zahrada s bazénem nabízí dostatek prostoru i na letní posezení nebo na vybudování menší užitkové plochy. Velkou výhodou je vlastní studna. Dalším bonusem je užitkový domek, který slouží k uskladnění kol, dřeva nebo jiných potřebných věcí.

Opatovice mají veškerou občanskou vybavenost a jsou ideální pro rodinné bydlení. Dům je ve výborné kondici, stačí se nastěhovat a začít bydlet. Pokud vás tato nabídka zaujala a chcete si dům prohlédnout, jsem vám plně k dispozici.

Parametry domu

Cena
9 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Komenského, Opatovice nad Labem
ID
420230311
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
118 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
140 m2
Plocha nemovitosti
680 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Ing. Michal Kučera

Ing. Michal Kučera

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Opatovicích nad Labem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu