Prodej pozemku pro bydlení, Děpoltovice, 1047 m2 (ID: 3345516)

Děpoltovice

3 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 012 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Děpoltovicích

Informace k pozemku

Prodej pozemku k bydlení, 1047 m², Děpoltovice

Představte si místo, kde každé ráno procitnete s vědomím, že jste svým vlastním pánem. Místo, kde každý kousek prostoru může být odrazem vašich snů a přání. Tento pozemek v Děpoltovicích vám dává tu jedinečnou příležitost.

Na ploše 1047 m² se otevírá svět možností pro vytvoření domova, který bude více než jen stavbou - bude částí vašeho života. Představte si domov, který bude navržen přesně podle vašich představ, s každým oknem a dveřmi tam, kde jste si vždy přáli.

Děpoltovice jsou synonymem pro klid a pokoj, což je přesně to, co potřebujete pro život v harmonii. Váš nový pozemek se nachází v srdci této oázy klidu, kde si budete moci vychutnat každý okamžik bez rušivých vlivů městského života.

Nyní je ten správný čas, aby se vaše vize stala skutečností. Proč čekat na "jednou", když vaše "teď" může začít právě na tomto pozemku?

Nečekejte, až vám někdo jiný bude vyprávět o domově svých snů. Začněte psát vlastní příběh na pozemku, který čeká, až mu dáte život.

Parametry pozemku

Cena
3 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 2. 2024
Adresa
Děpoltovice
ID
854491
Stav objektu
Dobrý
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1047 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ing. Bc. Romana Marečková

Ing. Bc. Romana Marečková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Děpoltovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu