Prodej rodinného domu, Bruntál, tř. Práce, 115 m2 (ID: 3347060)

tř. Práce, Bruntál

3 670 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 490 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Bruntálu

Informace k domu

Nabízíme k prodeji prostorný dvoupodlažní rodinný dům na ulici Třída Práce v Bruntále. Tento dům je v původním stavu, ale vv dobrém technickém stavu nabízející možnost využití půdy.

Dům poskytuje dostatek prostoru pro rodinný život, umožňujíc novým majitelům přizpůsobit si ji podle vlastních představ. S dostatkem místností a možností využití půdy máte příležitost vytvořit si ideální bydlení i pro početnou rodinu rodinu. Na zahradě se nacházejí dvě garáže, což poskytuje praktické řešení pro parkování nebo úložný prostor. Dům je také situován nedaleko od vodní nádrže Slezská Harta, což nabízí možnosti pro příjemné procházky a aktivní odpočinek.

Pokud hledáte prostorný dům, neváhejte nás kontaktovat. Poskytneme vám více informací a rádi s vámi domluvíme prohlídku.

Parametry domu

Cena
3 670 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 2. 2024
Adresa
tř. Práce, Bruntál
ID
0363
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
115 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
83 m2
Plocha nemovitosti
682 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 57 lidí

Prodejce

Aleš Kubalák

Aleš Kubalák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bruntálu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu