Prodej bytu 3+1, Jeseník, Vrchlického, 74 m2

Vrchlického, Jeseník

3 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 774 Kč /za měsíc

(k jednání)

Prémioví partneři v Jeseníku

Informace k bytu

Prodej krásného prosluněného bytu o velikosti 74 m2, dispozičně 3+1 v osobním vlastnictví v III NP panelového domu s výtahem.
Vítejte v oáze klidu a pohodlí ve středu Lázeňského města Jeseník! Máme pro vás unikátní příležitost stát se majitelem krásného bytu o velikosti 74 m, který vás okouzlí nejen svou prostorností, ale i prosluněnými interiéry.
Tento exkluzivní byt o dispozici 3+1 se nachází v osobním vlastnictví a disponuje výhodnou polohou ve III. nadzemním podlaží modernizovaného panelového domu s výtahem. Dům prošel nedávnou zdařilou revitalizací a zateplením, což zaručuje nejen moderní standardy, ale i bezstarostné bydlení v kvalitním prostředí.
Jeho umístění na tiché ulici Vrchlického v Lázeňském městě Jeseník nabízí ideální kombinaci klidného života a dostupnosti všech potřebných služeb. Pro milovníky pohodlí je zde pouhých 5 minut chůze od Albertu a Jesenické Polikliniky, 10 minut od obchodního centra Kaufland, náměstí je vzdáleno 15 minut a 20 minut od autobusového nádraží. Vlakové nádraží je v dosahu 20 minut, což zajišťuje snadné a rychlé spojení s okolními destinacemi.
Před domem je dostatek volných parkovacích míst, což znamená, že si vždy najdete pohodlně místo pro zaparkování svého auta. Prostorný a světlý byt je připraven splnit veškerá očekávání náročných klientů, ať už hledáte ideální domov pro rodinu či skvělou investici.
Nezmeškejte příležitost zažít pohodlný život ve středu všeho, a to v jednom z nejkrásnějších měst Moravy. Kontaktujte nás co nejdříve a domluvte si prohlídku tohoto unikátního bytu, který může být vaším novým domovem. Celkově řečeno, tato nemovitost nejen nabízí výjimečný byt, ale také zážitek spojený s bydlením v srdci Lázeňského města Jeseník.
Dejte svému životu nový rozměr a zarezervujte si prohlídku tohoto unikátního bytu, který může být klíčem k vašemu novému začátku! Vaše budoucnost začíná zde! Kontaktujte mne pro domluvení prohlídky.

Parametry bytu

Cena
3 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
k jednání
Aktualizováno
28. 2. 2024
Adresa
Vrchlického, Jeseník
ID
54
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
74 m2
Patro
3. z 6
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
74 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
92 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Zpevněná, Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 219 lidí

Prodejce

Vlastimil  Dřímal

Vlastimil Dřímal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Jeseníku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu