Prodej atypického bytu, Praha - Smíchov, Holečkova, 179 m2 (ID: 3352599)

Holečkova, Praha 5 - Smíchov

22 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 109 135 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Luxus, kvalita, komfort...to vše nabízí třípatrový mezonetový byt na Smíchově. Pouhých pár minut od centra se ocitnete v nádherném, rozlehlém mezonetu, kde naleznete veškerý komfort pro vaše bydlení a vše budete mít na dosah. Nabízí 179 m2 ve třech patrech pro vaše pohodlí a 31m2 terasu s nádherným výhledem na Prahu. Tento výjimečný byt je velmi důmyslně dispozičně řešen s důrazem na design a vaše pohodlí.
V prvním podlaží je luxusní, rozlehlý obývací pokoj s místem pro váš volný čas a odpočinek. Dále moderní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči a nádherná, nadstandardně vybavená koupelna. Ve druhém podlaží potom naleznete velkou ložnici se šatnou s vestavěnými skříněmi, dále s terasou, s úžasným panoramatickým výhledem např. na vilu Karla Gotta na Bertramce a druhou koupelnu s vanou. Pár kroků vás dělí od dalšího podlaží, které slouží jako klidová, relaxační místnost, další ložnice, nebo například vaše pracovna či malý ateliér.
Neváhejte a přijďte na prohlídku této výjimečné nemovitosti.

Parametry bytu

Cena
22 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Holečkova, Praha 5 - Smíchov
ID
2180
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
220 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
179 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 58 lidí

Prodejce

Jan Bareš

Jan Bareš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje atypických bytů v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu