Prodej rodinného domu, Frýdek-Místek, 103 m2 (ID: 3352627)

Frýdek-Místek

9 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 44 321 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Frýdku-Místku

Informace k domu

Kvalitní novostavba rodinného domu o dispozici 4+KK, o užitné ploše 103 m2 s krytým parkovacím stáním pro 2 vozy, pozemkem o velikosti 824 m2 je na krásném a klidném místě ve Skalici s příjemnou atmosférou a perfektním dosahem všeho potřebného a připravena k nastěhování.

Dům je koncipován jako jednopodlažní. Nachází se zde obývací pokoj s otevřenou kuchyní a se vstupem na zahradní terasu, spíž, chodba, ložnice s vlastní šatnou, 2 samostatné pokoje, toaleta, koupelna se samostatně stojící vanou, sprchovým koutem a wc, předsíň a technická místnost.

Rozloha obývacího pokoje s jídelnou a kuchyní činí 35 m2. Součástí kuchyňské linky s ostrůvkem jsou rovněž vestavné spotřebiče jako je myčka, horkovzdušná trouba, indukční deska a digestoř. Spíž je vhodně umístěna přímo vedle kuchyně a pokoje, ty jsou neprůchozí.

Zděná zateplená stavba je z kvalitních materiálů, zdivo Porotherm, zateplení fasády polystyren 18cm. Vytápění řeší kvalitní tepelné čerpadlo, umístěné v technické místnosti, zn. Nibe v kombinaci s vodním podlahovým vytápěním. Plastová okna trojskla zn. Durman, z obývacího pokoje na terasu HSF portál, vstupní dveře hliníková. Venkovní rolety zn. Bubík. Střešní konstrukce z vazníků, krytina Rhenofol 1,5 mm kotvený antracit. Zateplení střechy stříkanou pěnou. Příprava pro krb nebo krbové kamna. Rozvody internetu a TV ve všech pokojích, pohybový zabezpečovací systém. Na podlahách v celém domě položena dlažba v dekoru dřeva, interiérové dveře vč. obložek v bílé barvě, baterie ve stylovém černém provedení, stropní osvětlení vč. orientačního osvětlení chodby. Odpady jsou svedeny do žumpy o velikosti 10 m3 a pro závlahu zahrady je připravena retenční nádrž na dešťovou vodu o velikosti 5 m3.

Ve Skalici najdeme základní a mateřskou školu, kavárnu, zastávky MHD, ale nezapomínejme, že do sousední Bašky, je to jen 4 min. autem. Za zmínku určitě stojí přehrada Baška se skvělou hospůdkou u Pláže, pekařství Boček nebo Hostinec Bašťanka. Hned za domem začíná les, který vybízí na krásné procházky a v okolí je také spousta možností k výletům na kole.

Pokud hledáte skvělé bydlení s hotovým interiérem, které si zařídíte jen svým nábytkem, je tento dům správná volba.

Parametry domu

Cena
9 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Frýdek-Místek
ID
3197
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
103 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
824 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 107 lidí

Prodejce

Adam Martinák

Adam Martinák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Frýdku-Místku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu