Prodej pozemku pro bydlení, Mostek, 882 m2 (ID: 3352854)

Mostek

873 180 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 161 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Mostku

Informace k pozemku

Podívejte se na cenu tohoto pozemku za m2 a potom se podívejte na tomto realitním portále na jiné stavební pozemky v této obci. Nenajdete se standardní velikostí a se standardní přístupovou cestou levnější !

Pěkný stavební pozemek v proluce mezi domy. Na pozemku žádné domy nestojí, ale ve vizualizaci můžete vidět teoretický budoucí stav, jak by mohla lokalita vypadat s postavenými domy. Na hranici pozemku je potok, povodně nehrozí (viz povodňová mapa ve fotografiích). Kanalizace vede před pozemkem. Elektřina je na hranici pozemku a plyn a vodovod je již na pozemku. To je velká výhoda při stavbě.

Území je podle územního plánu definováno jako plocha k bydlení v rodinných domech se zastavěností 25%, tzn., 220 m2 je možno zastavět.

V obci je dobrá občanská vybavenost. Jsou zde obchody, ZŠ, MŠ, pošta, restaurace, koupaliště. Díky železniční stanici je to 12 min vlakem do Dvora Králové. Autem 15 km Dvůr Králové, 10 km Hostinné, 16 km Nová Paka.

Na prodej jsou i dva sousední pozemky o velikosti 2x 962 m2. Pozemky se teprve budou dělit, tak je možné rozdělit pozemky i podle vašich představ. Můžete mít větší pozemek, ale i menší pozemek (tudíž levnější).



Parametry pozemku

Cena
873 180 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Mostek
ID
3320
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
882 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martin Fördös

Martin Fördös

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Mostku (okr. Trutnov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu