Pronájem skladu, Praha - Čakovice, Oderská, 579 m2

Oderská, Praha, Čakovice

100 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ Kauce , Poplatky cca 15 000,-, bez DPH)

Prémioví partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Hledáte-li prostorný a flexibilní skladový či výrobní prostor v Praze, máme pro Vás ideální nabídku!

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu skladové prostory o rozloze 462 m2, umístěné v komerčním areálu Impera park na adrese Ulice Oderská, Praha-Čakovice. Tento unikátní prostor, který je situován ve druhém nadzemním podlaží železobetonové budovy z roku 1968, je přístupný nákladním výtahem a nabízí mimořádnou flexibilitu pro upravení dle individuálních požadavků nájemce.

Prostory, které jsou momentálně členěny sádrokartonovými příčkami na tři samostatné části, lze snadno vybourat do jednoho velkého otevřeného prostoru, čímž se přizpůsobí široké škále podnikatelských aktivit – od skladu, přes výrobní halu, až po kanceláře či taneční studio. Možnosti jsou takřka neomezené a vše je předmětem jednání.

V rámci prostoru je zajištěna elektřina (včetně silového proudu 380 V), rozvod vody a plynové topení. Kvalitní plastová okna zajišťují dostatečnou izolaci a příjemné světelné podmínky.

Areál Impera park, kde se sklad nachází, nabízí vrátnici a noční ostrahu. V budově je navíc umístěno velké fitness centrum a kanceláře, což přináší mnoho příležitostí pro vzájemnou spolupráci.

Tento prostor představuje vynikající příležitost pro podnikatele hledající dostupné, flexibilní a dobře situované prostory v Praze. Nechte se inspirovat potenciálem, který tato nemovitost nabízí, a přizpůsobte ji svým podnikatelským vizím.

Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat!

Parametry nemovitosti

Cena
100 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ Kauce , Poplatky cca 15 000,-, bez DPH
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Oderská, Praha, Čakovice
ID
00721
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
579 m2
Patro
2. z 3
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

linka zákaznická

linka zákaznická

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu skladů v Praze?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu