Prodej rodinného domu, Jihlava, Fügnerova, 312 m2 (ID: 3354792)

Fügnerova, Jihlava

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Majitelé nemovitosti, cena k jednání)

Prémioví partneři v Jihlavě

Informace k domu

K prodeji rodinný dům v Jihlavě, konkrétně na adrese Ulice Fügnerova č. p. 3563/14. Tento cihlový řadový dům je skvělou volbou pro ty, kteří hledají prostorné a pohodlné bydlení. Dům disponuje 5 pokoji, samostatnou kuchyní se spižírnou, koupelnu a 2 samostatné WC, což poskytuje dostatek prostoru pro celou rodinu nebo možnost vytvořit si pracovnu či hobby místnost.

Dům je patrový a má velmi dobrý konstrukční stav. Na obou podlažích si užijete komfort a soukromí. Zastavěná plocha činí 104 m² a užitná plocha nabízí až 312 m² (z toho 208 m2 obytných). To znamená, že vám nebudou chybět prostorné místnosti a dostatek prostoru pro vaše přání a potřeby.

Jednou z výhod tohoto domu jsou balkony. Celkem zde najdete 2 balkony, které vám umožní relaxovat na čerstvém vzduchu a vychutnávat si krásný výhled na okolí. Dále jsou zde také 3 sklepy, které slouží jako skvělé úložné prostory. Dům je vybaven garáží pro vaše vozidlo a dvěma parkovacími místy před domem. Na pozemku o rozloze 914 m² si můžete užít klid a soukromí. Přítomnost plotu zajišťuje vaši bezpečnost a soukromí.

Voda je přivedena přes dálkový vodovod a odpad je napojen na kanalizaci. Plyn je k dispozici přes plynovod a elektřina je k dispozici na standardních napětích 230 V a 400 V.

Dům je určen k modernizaci, aktuálně je vše funkční a používáno na denní bázi. Více fotografií přidám, jakmile dům vyklidíme.

Pokud hledáte prostorný a kvalitní rodinný dům v Jihlavě, tento objekt je pro vás ideální volbou. V případě zájmu o prohlídku mne neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vás!

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Majitelé nemovitosti, cena k jednání
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Fügnerova, Jihlava
ID
6471
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
312 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
914 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ORCA ESTATE a.s.

ORCA ESTATE a.s.

Jungmannova 627/36, Kyjov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 150 lidí

Prodejce

Marek Lipka

Marek Lipka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jihlavě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu