Prodej rodinného domu, Psáry - Dolní Jirčany, Na Vysoké, 190 m2

Na Vysoké, Psáry, Dolní Jirčany

12 498 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 562 Kč /za měsíc

(vč. právních služeb a provize RK)

Prémioví partneři v Psárech

Úklidové služby

Informace k domu

Zprostředkujeme prodej novostavby domu na krásném místě v Dolních Jirčanech, části obce Psáry. Dům byl kolaudován v roce 2023, k dokončení je interiér domu a terénní úpravy. Dům se nachází v bývalé chatové osadě, tedy na velice klidném místě. Dispozičně se jedná o třípodlažní dům, na prostřením podlaží prostorná předsíň s toaletou pro hosty a šatnou. Dále obývací pokoj, jehož dominantou je veliké francouzské okno, které nabízí nádherný výhled na okolí. Dalším výrazným prvkem interiéru je velká krbová vložka uprostřed obývací části. V této místnosti je příprava pro instalaci kuchyňské linky a jídelní prostor. Na spodním podlaží domu se nachází obytná část se třemi ložnicemi, koupelnou se dvěma umyvadly, vanou, sprchovým koutem a toaletou. Na tomto podlaží se také nachází technická místnost. Horní podlaží má samostatný vchod a je přístupné po schodech na boku domu. Jedná se o samostatný byt 1+kk s vlastní terasou.
Dům je vytápěn tepelným čerpadlem, na střeše je instalována fotovoltaika. Před domem je udělána příprava na vjezd a zastřešenou pergolu pro parkování auta. Za domem je prostorná terase s krásným výhledem do okolí. Pozemek je svažitý, nachází se na něm zahradní domek. Pro více informací a prohlídku nás kontaktujte. Ev. číslo: 645804.

Parametry domu

Cena
12 498 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. právních služeb a provize RK
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Na Vysoké, Psáry, Dolní Jirčany
ID
646418
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
93 m2
Podlahová plocha
190 m2
Plocha nemovitosti
840 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Invest Zákaznická linka

Invest Zákaznická linka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Psárech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu