Prodej rodinného domu, Libouchec, 206 m2

Libouchec

5 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 211 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Libouchci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům se zahradou v obci Libouchec. Obytná budova se zastavěnou plochou 103 m2 a pozemkem o celkové výměře 859 m2 je v původním stavu a vybízí k úpravám dle vlastních představ.
Dům má dvě bytové jednotky 2+1.Dispozice domu :1.PP sklep po celém obvodu domu. 1.NP je vstupní chodba, schodiště do patra, vstup do sklepa, kuchyně koupelna, toaleta,2 pokoje. V 2.NP patře je kuchyně, koupelna, toaleta, chodba ,dva pokoje a vstup po schodišti na půdu, kde se nachází jedna místnost.
Velká půda poskytuje možnost vybudovat další byt. V domě je zavedena elektřina 220/380 V, veřejný vodovod, kanalizace , rozvod plynu v přízemí a kamna na tuhá paliva v prvním patře .
Celý pozemek je oplocen, vjezd a parkování na pozemku .Ideální možnost bydlení pro rodiny s dětmi , nebo dvougenerační bydlení .
Tato nemovitost je vhodná pro dotační programy.
Obec Libouchec je preferována zejména pro krásné prostředí v okolí Tiských stěn a Děčínského Sněžníku s dobrou dostupností do Ústí nad Labem i Děčína.
Výhodou je blízký nájezd na dálnici D 8 směr Praha- Drážďany.
Dům je ihned k dispozici, financování Vám zajistíme.

Parametry domu

Cena
5 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 1. 2024
Adresa
Libouchec
ID
20824
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
206 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
103 m2
Plocha nemovitosti
859 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 131 lidí

Prodejce

Monika Benzová

Monika Benzová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Libouchci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu