Prodej rodinného domu, Třebíč, Kanciborek, 85 m2

Kanciborek, Třebíč, Stařečka

4 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 446 Kč /za měsíc

(+ provize RK, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Třebíči

Informace k domu

Představujeme Vám exklusivní nabídku! Máme tu pro vás úžasnou příležitost získat krásný rodinný dům v Třebíči, v klidné ulici Kanciborek. Tato nemovitost nabízí ideální prostor pro vaše pohodlné bydlení a spoustu dalších výhod, které si zamilujete.

S celkovou zastavěnou plochou 139 m2 a podlahovou plochou 85 m2 tento dům poskytne dostatek místa pro celou rodinu. Dispozice 4+kk zahrnuje tři pokoje v přízemí, které jsou spojeny s moderní kuchyní. Jedna místnost může posloužit jako dílna pro vaše kreativní projekty. V 1. patře najdete další pokoj, který může sloužit jako ložnice nebo pracovna.

Co tuto nemovitost dělá skvělou investicí je 16 solárních panelů s výkonem 7,2 KWP na střeše, což znamená, že budete mít dostatek elektřiny za každého počasí. Krbové horkovzdušné vytápění zajišťuje útulnou atmosféru a teplo v zimních měsících. Dům je vybaven veřejnou kanalizací.

Kuchyň je moderně vybavena linkou, sklokeramickou deskou, granitovým dřezem, vestavnou troubou a myčkou, což vám ušetří čas a usnadní vaření.
Následuje chodba, kde se nachází dřevěné schody vedoucí do patra s prostorným pokojem. Z chodby se dále dostanete do koupelny, jenž je kompletně vybavena vanou, sprchovým koutem, toaletou, umyvadlem, zrcadlem, pračkou a sušičkou.

Před domem je k dispozici parkování a malá zastřešená terasa, kde si můžete vychutnávat čerstvý vzduch a relaxovat.
Domek je možné případně i vyměnit za byt 3 + 1 v lokalitě Třebíč - Horka- Domky + doplatek!!!

Výhodou této nemovitosti je vynikající poloha v blízkosti veškeré občanské vybavenosti. Třebíč nabízí širokou škálu občanské vybavenosti, včetně mateřských a základních škol, středních škol, městského úřadu, knihovny, muzea, sportovních a kulturních center, nemocnic, lékáren, bank a obchodů. V centru města se nachází malebné náměstí s mnoha restauracemi, kavárnami a cukrárnami, kde si můžete vychutnat kvalitní gastronomické zážitky. Kromě toho jsou v okolí Třebíče nádherné procházky, cyklotrasy a vodní aktivity na řece Jihlavě protékající městem.

Samozřejmostí naší realitní kanceláře je fotogalerie a virtuální (3D) prohlídka bytu, pomocí které si můžete nemovitost prohlédnout nejdříve pohodlně z vašeho domova.
Kromě toho Vám zajistíme výhodné financování a poskytneme právní servis včetně advokátní úschovy a právního poradenství.

Tato nemovitost je ihned připravena k novému bydlení a nabízí vše, co potřebujete pro pohodový život. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás ještě dnes pro prohlídku!

Parametry domu

Cena
4 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Kanciborek, Třebíč, Stařečka
ID
01381
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
85 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
54 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
258 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva, Jiné
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 124 lidí

Prodejce

Monika Halodová

Monika Halodová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Třebíči?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu