Prodej rodinného domu, Kunice, Strmá, 437 m2 (ID: 3358743)

Strmá, Kunice

19 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 95 266 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kunicích

Úklidové služby

Informace k domu

Vstupte do světa pohádkového bydlení! Představujeme vám rodinný dům v malebné obci Kunice, pouhý kousek od Prahy. Tento úchvatný dům se zasazuje přímo do objetí lesa, a s privátní branou, která vás zavede přímo do jeho náruče, začíná vaše dobrodružství.

Nemůžete než být fascinováni dechberoucím výhledem do údolí, který vás bude neustále okouzlouvat. Novostavba s kolaudací v roce 2009 je architektonickým skvostem navrženým na míru, podle vznešených plánů prvorepublikové vily. S rozměry 376 m2 vnitřního prostoru a pozemkem o rozloze 2789 m2, tento dům nenabízí jen místo, ale i pocit svobody a soukromí. Zahrada, sestavená podle mistryně Průhonického parku, se rozprostírá kolem vás jako živý obraz, každý pohled je jako pohled do umělecké galerie.

Prostor domu je plný podmanivých detailů - masivní dřevěné podlahy vás vítají s hřejivou náručí, zatímco v zimních měsících vám velký krb poskytuje útulné teplo, jaké by jste očekávali v sídle skutečného pana domu. V létě si můžete užívat klidné chvíle na kamenné terase či odpočinku na 11m2 velkém balkóně.

Ale to není vše! Dům je vybaven vším, co si rodina může přát - dvoukomorovým tepelným čerpadlem, elektrickým kotlem, bojlery na ohřev vody a samozřejmě internetem ve všech místnostech. Bezpečnost je zajištěna pomocí moderních technologií, a zahrada je péčí správce, který tvoří ze zahrady skutečný ráj.

Neotálejte a přijďte si tento kousek nebes zblízka prohlédnout. Vaše nová životní kapitola začíná tady!

Parametry domu

Cena
19 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Strmá, Kunice
ID
3497
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
376 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
437 m2
Plocha nemovitosti
2789 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Bareš

Jan Bareš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kunicích (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu