Prodej bytu 4+kk, Ostrava, Studentská, 207 m2

Studentská, Ostrava

28 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 133 440 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Ostravě

Informace k bytu

Exkluzivní bydlení v srdci přírody a moderního komfortu!

Výhodná lokalita: Nachází se v jedné z nejžádanějších oblastí Ostravy - Poruby, s bezprostřední blízkostí k úchvatnému lesu, který nabízí nepřeberné možnosti pro procházky, sportovní aktivity a relaxaci, přímo u vašich dveří.

Kvalita a prvotřídní vybavení: Tento byt disponuje ocelovou fasádou v kombinaci s keramickým obkladem v dolní části budovy, stojící na železobetonové konstrukci a zděných příčkách. Pohodlný přístup do bytu vám zajišťuje panoramatický výtah. Užijte si prostorné balkóny s prosklenými zábradlími a světlý interiér díky velkým hliníkovým HS portálům.

Soukromí: SO House se zasazuje o váš klid jako v rodinném domě. Toto se dosáhlo díky pečlivému plánování a realizaci stavebních prvků, orientaci bytů a akustické izolace, které podporují tiché a klidné prostředí, kde si můžete užívat svůj čas bez rušivých vlivů z okolí.

Díky fotovoltaice a tepelné izolaci je zajištěna nízká energetická náročnost budovy, což přináší úsporu nákladů na provoz.

Obývací pokoj s kuchyní 86,32 m2
Pokoj 1 29,4 m2
Pokoj 2 17.58 m2
Pokoj 3 17,53 m2
Balkon 82 m2
Koupelna s WC 10,27 m2
Koupelna s WC 2 11,26 m2
Technická místnost 4,95 m2
Zádveří 4,25 m2
Předsíň 26,10 m2


Bydlení a DESIGN: Spojením firmy Tempus Design a SO House nabízíme zdarma počáteční návrh kuchyně. Tempus Design je synonymem pro špičkový interiérový design, zaměřený na individuální potřeby klientů a vytváření prostředí, která vyjadřují jedinečný styl a vkus. Tato spolupráce s SO HOUSE otevírá dveře k realizaci kreativních konceptů do prestižních bytů. Tempus Design také nabízí možnost vytvoření si interiéru na míru nebo inspiraci jedním z již vyhotovených designů a realizaci interiéru na klíč. To umožňuje klientům plně vyjádřit svou osobnost prostřednictvím každého detailu domova.

Nabízíme vám nejen byt, ale zážitek spojení kvalitního bydlení s blízkostí přírody. Tato nabídka je příležitostí pro ty, kteří hledají dokonalé propojení moderního života a krás přírody.

V naší nabídce bytů máme několik variant dispozičních řešení.


Kontaktujte nás pro další informace a nechte se unést touto výjimečnou nabídkou!

Parametry bytu

Cena
28 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Studentská, Ostrava
ID
01483
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
207 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Tereza Benda

Tereza Benda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu