Prodej bytu 3+kk, Praha - Karlín, Peckova, 93 m2 (ID: 3360013)

Peckova, Praha 8 - Karlín

12 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 61 478 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k bytu

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi krásný a velkorysý byt 3+kk o celkové podlahové ploše 92,8 m2 v prvorepublikovém činžovním domě na atraktivní adrese.

Dům se 14 jednotkami se nachází v klidné a lukrativní části Karlína, přímo na Karlínském náměstí. V roce 2022-2023 byly přistavěny dvě patra, jedná se o proto o kompletní novostavbu. Komfort bydlení zde doplňuje zcela nový výtah.

Prakticky řešený byt v 5.NP, disponuje předsíní s šatnou, dále obývacím pokojem s kuchyňským koutem, odkud je výhled do klidného a zeleného vnitrobloku. Chodbou projdete do dvou prostorných ložnic se dvěma střešními okny, která jsou elektronicky ovladatelná. V koupelně je umístěno umyvadlo, wc, sprchový kout a vana. Výhodou je další samostatná toaleta s umyvadlem. Byt je vybaven klimatizací značky Toshiba, která má jak chladící, tak i topný výkon. Součástí je sklep v suterénu domu a spoluvlastnický podíl na společných částech.

Při rekonstrukci byl kladen důraz na kvalitu provedení. Podlahy v obytných částech jsou vinylové. V koupelně je položena kvalitní designová dlažba. Sanitu Swiss aqua technoligies doplňují sprchové systémy a baterie značky Hansgrohe.

Celý byt je vytápěn podlahovým vytápěním a každá místnost má termostat pro samostatnou regulaci teploty. Vytápění v koupelně je elektrické podlahové v kombinaci s topným žebříkem. Samozřejmostí je vlastní samostatné měření spotřeb.

Karlín je jednou z nejdynamičtěji se rozvíjejících trendy lokalit v blízkosti centra. Nabízí vše, co si od městského bydlení můžete přát. Veškerou občanskou vybavenost v bezprostředním okolí, skvělou dopravní dostupnost a zároveň dostatek zeleně i míst k aktivnímu odpočinku. Tramvajová zastávka „Karlínské náměstí“ nebo stanice metra B „Křižíkova“ jsou vzdáleny pouhé 3min chůze.

Parametry bytu

Cena
12 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Peckova, Praha 8 - Karlín
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
93 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BOUTIQ Real Estate

Václavské náměstí 773/4, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Zuzana Štafurová

Zuzana Štafurová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 8?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu