Prodej rodinného domu, Račice, 145 m2 (ID: 3360224)

Račice

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc

(Průměrná tržní cena v této oblasti je 4.300.555,- Kč)

Prémioví partneři v Račicích

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům v klidné lokalitě obce Račice nad Berounkou, okres Rakovník. Tato nemovitost je ideální pro rodiny s dětmi, které hledají bezpečné a rodinné prostředí ale i starší obyvatele, kteří hledají klid a krásné, zdravé prostředí. Nemovitost leží mimo záplavovou oblast.

Dům je situován na samostatné parcele o rozloze 459m², což poskytuje dostatek prostoru pro dětské hry a aktivity. V případě, že máte malé dobrodruhy, budete oceněni velkou zahradou, která je ideální pro pikniky nebo pohodu u bazénu. který je na zahradě.

Tento patrový dům disponuje 3 pokoji a samostatnou kuchyní, což poskytují dostatek prostoru pro celou rodinu. Díky dvěma podlažím máte dostatek soukromí a možnost oddělených prostor pro děti a rodiče.

Vybavení domu je částečné, což vám umožní přizpůsobit interiér dle vašich potřeb. V případě, že máte malé děti, můžete vytvořit hernu, která bude jejich vlastním královstvím plným zábavy. Dětský pokoj je dostatečně prostorný pro postele, stolky na hraní a úložný prostor pro hračky.

Vytápění celého domu je zajištěno kotlem na pevná paliva ve sklepě. Ohřev vody zajišťuje elektrický kotel. Dům je připojený na obecní vodovod. Odpad je v současné době vyveden do septiku, ale v nejbližší době bude napojen na veřejnou kanalizaci, která je v plánu obce. Na zahradě je velký bazén s kompletní servisní jednotkou pro jeho údržbu. Velká terasa nabízí nádherný pohled na údolí řeky Berounky s celým jejím okolí.

Přes obecní silnici, která probíhá vedle domu, je vlastní garáž. V obci je zastávka vlaku Beroun - Rakovník.

Dům je v zachovalém stavu. Fotografie odpovídají skutečnosti.

V případě potřeby financovat koupi domu hypotékou, vám rádi pomůžeme.

Pokud jste zaujati touto nemovitostí a rádi byste si ji prohlédli, neváhejte nás kontaktovat.

Parametry domu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Průměrná tržní cena v této oblasti je 4.300.555,- Kč
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Račice
ID
0315-NP00045
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
145 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
145 m2
Plocha nemovitosti
459 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 47 lidí

Prodejce

Zbyněk Holubovský

Zbyněk Holubovský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Račicích (okr. Rakovník)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu