Prodej rodinného domu, Horní Maršov, Josefa Tippelta, 101 m2

Josefa Tippelta, Horní Maršov

11 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 53 805 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Horním Maršově

Informace k domu

Realitní kancelář KOPECKY RealEstate & Partners, s.r.o., vám s potěšením a exkluzivně nabízí rodinný dům, který je skutečným klenotem díky své jedinečné vyhlídce a soukromí.

Tento rodinný dům, vybudovaný v roce 2007 z vysoce kvalitního zdiva Porotherm, vyniká svou nízkou energetickou náročností – klíčovým aspektem při jeho stavbě. Izolace podlahy, doplněná hliníkovou odrazovou vrstvou, a kvalitní eurookna výrazně přispívají k udržení stabilní teploty. Objekt je navíc napojen na veřejné inženýrské sítě, včetně elektřiny, dálkového vodovodu a kanalizace.

Vstup do domu vede přes praktický přístavek. Po příchodu se dostanete do prostorné chodby a odtud do obývacího pokoje s integrovaným kuchyňským koutem o rozloze téměř 34 m2. Z obývacího pokoje můžete pohodlně přejít skrze prosklené dveře na terasu a do rozsáhlé zahrady o ploše 979 m2. V přízemí dále najdete WC a multifunkční technickou místnost, která nyní slouží jako sklad.

Po schodech z chodby se dostanete do horního patra, které je navrženo jako klidová zóna s třemi pokoji a koupelnou. Každá místnost má samostatný přístup z chodby. Jeden z pokojů je navíc vybaven šatníkem, zatímco ostatní dva poskytují přístup na balkon o velikosti 6 m2, odkud se vám naskytne úchvatný výhled na krkonošské východy slunce. K domu patří i 9 m2 velká kůlna a zastřešené parkovací stání.

Pozemek, na kterém dům stojí, má plochu 979 m2 a je situován na hranici Krkonošského národního parku. V okolí obce Horní Maršov se rozkládá síť cyklostezek, které se v zimě mění na perfektní běžkařské tratě.

Pro lyžařské nadšence se v obci nachází vlek Třešňovka a dvacetikilometrový okruh pro běžkaře. V těsné blízkosti jsou i další lyžařská střediska jako Horní Albeřice, Pec pod Sněžkou, Malá Úpa, Velká Úpa, Černá Hora či Pomezní boudy.

Toužíte po klidném životě v srdci Krkonoš, daleko od městského ruchu, a přesto si chcete užívat vynikajících sportovních možností? Preferujete klid před ruchem oblíbených turistických destinací, ale zároveň si chcete naplno vychutnat zimní sezónu s jejími lyžařskými a běžkařskými radovánkami? Tato nemovitost vám nabízí to nejlepší z Krkonoš: nedotčenou přírodu, dechberoucí východy slunce, sjezdovky i běžkařské trasy, a to vše v blízkosti Sněžky a bez všudypřítomného turistického ruchu.

V případě zájmu o financování hypotékou vám s radostí zajistíme tu nejvýhodnější nabídku.

Parametry domu

Cena
11 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Josefa Tippelta, Horní Maršov
ID
2022033
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
101 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
979 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Bc. Leo Kopecký, MBA

Bc. Leo Kopecký, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Horním Maršově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu