Prodej bytu 1+kk, Brno, Nové sady, 74 m2 (ID: 3361688)

Nové sady, Brno

7 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 695 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Tento výjimečný developerský projekt INSADY představuje moderní pojetí polyfunkčního domu s těmi nejmodernějšími technologiemi. Svojí polohou v centru Brna na ulici Nové Sady nabízí komfort všeho dostupného pěší chůzí a zároveň vynikající napojení na městský okruh a dálniční síť.

V projektu nabízíme k prodeji ateliér 1+kk o velikosti 73,74 m2, která je k dispozici v 6. nadzemní podlaží.

Dispozici této jednotky tvoří zádveří, koupelna, šatna a ateliér.

Bytové jednotky mají za standardní klimatizaci všech pokojů, rekuperační jednotku, podlahové vytápění, hliníková okna a velkorysé zařizovací předměty vytváří čistý a vzdušný prostor jednotlivých místností. Všechny prezentační katalogy naleznete na www stránkách projektu.

IN SADY jsou nízkoenergetickým domem s těmi nejmodernějšími technologiemi, kde primárním zdrojem tepla a chladu je tepelné čerpadlo, doplněné o centrální zdroj chladu pro bytové a komerční prostory a výměníkovou stanici tepla včetně záložních plynových kotlů.

Pro snížení energetické závislosti je část střechy objektu osazena fotovoltaickou elektrárnou, druhá část střechy je věnována přírodě. Celá energetická koncepce je zaměřena na minimální emise CO2.

Energetiku celého objektu monitoruje centrální systém měření a regulace. Tento systém umožní přes uživatelská rozhraní – webovou/mobilní aplikaci Merbon Visual – každému uživateli bytu individuální nastavení požadavků na topení, chlazení, větrání-rekuperaci a zároveň umožní vlastníkům sledovat aktuální spotřeby všech médií vč. elektrické energie. Současně tento systém zajistí optimální provoz všech technologií jako celku.

Neodmyslitelnou částí systému je pak zabezpečení a hlídání bezpečnosti celého objektu s centrálním přístupovým systémem a interkomem mezi byty a vstupními dveřmi.

Okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost v podobě obchodů, restaurací, kaváren a historických památek. Další výhodou, převážně pro cyklisty, je velmi rychlé napojení na cyklostezku podél řeky Svratky. Zároveň vynikající napojení na městský okruh Brna a dálniční síť. Skvělá dostupnost MHD je samozřejmostí.

Veškeré informace a přehled volných jednotek naleznete na stránce projektu.

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na spolupráci.

Parametry bytu

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Nové sady, Brno
ID
A.6.2.
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
74 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Jiří Oulehla, MBA

Ing. Jiří Oulehla, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu