Prodej chaty, Třebíč, 51 m2 (ID: 3362281)

Třebíč - Borovina

1 840 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 769 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Třebíči

Informace k domu

Možná právě hledáte místo, kam by jste mohli utíkat od každodenního shonu....

V tomto případě byste určitě neměli přehlédnout tuto dřevostavbu od společností Tetris House, která má velice příjemnou a pohodovou atmosféru a svým designovým a originálním provedením vyčnívá oproti tuctové zástavbě.

V její přízemí se nachází obývací část s kuchyňskou linkou, koupelnou a samostatnou toaletou. Velké okno opatřené speciální technologií, která poskytuje 100% prostupnost světla, ale zároveň chrání chatu před nežadoucím teplem, umožňuje krásné výhledy do zahrady. Chata je vybavena výkonnou klimatizační jednotkou, která společně se zmíněnou povrchovou úpravou na skle zaručí příjemné užívání i v teplých letních dnech.

V podkroví se nachází ložnice a další patro, které je ideálním místem k relaxaci. Podkroví je spojené silnou sítí, která slouží jako most na přechod mezi jeho dvěma částmi - nudná řešení od Tetrishousu nečekejte. Díky tomuto se v chatě pohodlně vyspí i 4 osoby.

K nemovitosti náleží sklep a technická místnost s bojlerem a dalším vybavením. Plocha pozemku je 525 m2.

Chata leží v rekreační oblasti městské části Borovina, která se nachází na okraji Třebíče. V okolí jsou krásné lesy a spoustu turistických míst. Za zmínku určitě stojí Židovská čtvrť, zapsaná na seznamu UNESCO, Bazilika svatého Prokopa, nebo Rozhledna Pekelný kopec.

Třebíč leží 30 km od Jihlavy a 56 km od Brna.

Co vy na to? Rádi byste sem prijeli načerpat novou energii? Pak nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
1 840 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Třebíč - Borovina
ID
00344
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
51 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
525 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 119 lidí

Prodejce

Ing. Jan Křivánek

Ing. Jan Křivánek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Třebíči?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu