Prodej bytu 4+1, Funchal, Portugalsko, 124 m2 (ID: 3362466)

Funchal, Portugalsko

9 876 975 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji výjimečnou nemovitost v turisticky mimořádně oblíbené destinaci, v hlavním městě ostrova Madeira, Funchalu.

Jedná se o nadprůměrně prostorný byt 4+1 (124 m² podlahové plochy) po kompletní rekonstrukci ve vysokém standardu.

Byt se skládá ze vstupní haly, 3 ložnic (všechny s vestavěnými skříněmi a 2 z nich s členitým balkonem), 2 moderních koupelen, plně vybavené otevřené kuchyně, obývacího pokoje s jídelnou a vstupem na balkon a technické místnosti. Balkony nabízejí krásné výhledy na město.

Vybavení a zařízení bytu je kompletní. Zahrnuje kombinovanou lednici, myčku, mikrovlnku, sporák, elektrickou troubu, kávovarem, sadu nádobí, automatickou pračku, atd. Nábytek obsahuje 2 manželské postele a 1 jednolůžko, psací stůl s kancelářskou židlí, velkou pohovku, jídelní stůl a židle, barový stůl se 2 barovými stoličkami, balkonový nábytek atd. Je tak připraven k okamžitému nastěhování.

Byt má atraktivní polohu v blízkosti mnoha veřejných, obchodních, turistických, rekreačních, a dopravních bodů zájmu. Je vzdálen pouhých 10 minut chůze od přístavu, hlavního městského bulváru Avenida Arriaga, městského divadla, kasina, městských zahrad a hlavních nákupních a administrativních center (pošta, banky,…).

Pokud Vás láká vlastní bydlení přímo v centru Funchalu nebo plánujete investici se zajištěným příjmem z pronájmu, nenechejte si ujít tuto skvělou příležitost.
Jsme vám plně k dispozici pro dojednání prohlídky bytu a předložení nabídky příznivého financování jeho koupě.

Byt je k nastěhování od 6.1.2024

Parametry bytu

Cena
9 876 975 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
8. 5. 2024
Adresa
Funchal, Portugalsko
ID
0585
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
110 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
124 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Jiří Hradil

Jiří Hradil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu