Prodej bytu 2+kk, Praha - Ďáblice, U spojů, 49 m2 (ID: 3362582)

U spojů, Praha 8 - Ďáblice

6 796 454 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 390 Kč /za měsíc

(včetně DPH)

Prémioví partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nový byt o dispozici 2+kk (51 m2) s předzahrádkou (20 m2) se nachází v 1. nadzemním podlaží bytového domu BD3, který je součástí 2. etapy projektu Evergreen v Praze 8 a vyrůstá na severozápadě starých Ďáblic, mezi ulicemi U Spojů a Statková. Najdete zde vše, co potřebujete ke spokojenému životu: plnou občanskou vybavenost, blízkost přírody i centra města a spoustu uklidňující zeleně.

Projekt je dokončený, v srpnu 2023 proběhla kolaudace, bytové domy jsou připravené k nastěhování.

Projekt Evergreen nabízí řadové rodinné domy a byty s prakticky řešenými dispozicemi ve dvou etapách výstavby. Ať už si přejete zakotvit ve dvou nebo třípatrovém rodinném domě se zahradou o rozlohách od 90 m2 do 170 m2, anebo vás láká spíš jeden z bytů o dispozicích 1+kk až 3+kk, určitě si tady přijdete na své.

Evergreen je místem, které svým rezidentům poskytne nejen příjemné prostředí, ale i ideální dispozice, dostatečný prostor a kvalitní materiály. Zalíbení tu najde každý, kdo chce žít v klidné čtvrti s parčíky a ulicemi lemovanými zelení, avšak se všemi výhodami, které nabízí město. Centrum Ďáblic prošlo nedávno revitalizací, najdete zde nový multifunkční obecní dům s radnicí, ordinacemi lékařů a poštou. V blízkosti Evergreenu tak budete mít k dispozici veškerou občanskou vybavenost: školku, školu, komunitní kulturní centrum, lékárnu, obchody či fitness centrum. Dostatek klidu a prostoru pro sport a odpočinek naleznete v nedalekém Ďáblickém háji. Na nejbližší autobusovou zastávku se dostanete po 2 minutách chůze a autobusem dojedete za necelých 10 min na stanici metra Ládví. Do obchodního centra Letňany se dostanete po 7 minutách jízdy autem, do Holešovic a na Letnou vám bude stačit 15 minut a do Dejvic 20 minut.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Více informací o tomto bytu, projektu, lokalitě a kompletní nabídku bytů najdete na webu projektu Evergreen. Prodej přímo od developera.

Parametry bytu

Cena
6 796 454 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
U spojů, Praha 8 - Ďáblice
ID
BD3.01
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
51 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
49 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Mgr. Marek Makový

Mgr. Marek Makový

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 8?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu