Prodej rodinného domu, Trutnov, Muchova, 222 m2

Muchova, Trutnov - Kryblice

18 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 90 072 Kč /za měsíc

(Financování hypotečním úvěrem pro Vás zajistíme bezplatně a s garancí vrácení rezervační zálohy!)

Prémioví partneři v Trutnově

Informace k domu

Moderní stavba rodinného domu byla postavena v nově vzniklé satelitní části lukrativní lokality Trutnova, na Kryblici. Dům byl postaven v letech 2020-2022, kdy byl také kolaudován. Nemovitost je realizována bezbariérově s velkoryse řešeným prostorem a použitím moderních technologií a luxusních prvků.
Zastavěná plocha je tvořena ze 2 obdélníků připomínajících písmeno „T“ o rozměrech 7,9m x 25,96m a 9,77m x 6,88m. Celková podlahová plocha tedy činí 222,11 m2.
Dispozice domu je 5+kk. Parkování je zajištěno na vlastním pozemku za bránou s el.pohonem nebo v garáži pro další 2 osobní automobily.
Dispozice: zádveří s vestavěnými skříněmi, kuchyně propojená s obývacím pokojem a jídelní částí, samostatné WC, technická místnost, 4 ložnice, z nichž každá má přímý vstup na terasu, 2 šatny s pojezdovými dveřmi, samostatné WC s bidetem, koupelna se sprchovým koutem walk-in a dalším WC a nakonec dominantní koupelna s vanou i sprchovým koutem walk-in.
Dům je v energetické náročnosti "B" tj.velmi úsporná.
Objekt je napojen na elektřinu, veřejný vodovod, odpady jsou svedeny do veřejné kanalizace, povrchové vody jsou svedeny do samonosné válcové dešťové nádrže o obsahu 10.000l od ELPLAST HK.
Vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem Vaillant voda-vzduch s integrovanou nádrží na teplou vodu. Vytápění je rozvedeno do systému podlahového vytápění v celém domě.
Dominantou terasy je zapuštěný bazén se slanou vodou, se zastřešením. Pro venkovní posezení je zde instalována bioklimatická pergola Labona se screenovými roletami. Soukromí nebo nerušený spánek zajišťují elektrické venkovní žaluzie na všech oknech.
Dům je prodáván z rodinných důvodů. K dokončení zbývá několik prvků, na které je ale připravený materiál, který je zahrnutý v ceně - např. dlažba pro dokončení chodníku, schodiště, kamenný obklad na dokončení fasádních prvků. V ceně je zahrnuto následující vybavení - vestavěné úložné skříně v chodbě, úložné systémy v šatnách, kuchyňská linka včetně spotřebičů a vč.jídelního stolu, skříň v ložnici, koupelnový nábytek a další. Soupis nedokončených prvků a soupis vybavení bude předložen při prohlídce.
Předání domu novému majiteli bude možné od 8/2024 - je zde tedy prostor pro vyřešení financování popřípadě vyřešení majetkových potřeb kupující strany.

Parametry domu

Cena
18 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Financování hypotečním úvěrem pro Vás zajistíme bezplatně a s garancí vrácení rezervační zálohy!
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Muchova, Trutnov - Kryblice
ID
201223
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
222 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
222 m2
Plocha nemovitosti
1090 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality TU

Havlíčkova 117, Trutnov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 214 lidí

Prodejce

Klára Špetlová

Klára Špetlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Trutnově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu