Prodej ubytování, Veli Lošinj, Chorvatsko, 700 m2

Veli Lošinj, Chorvatsko

Cena na vyžádání
Prémioví partneři

Informace k nemovitosti

HOTEL VILA CONTE I Veli Lošinj
ZENITH LUXURY REAL ESTATE představuje příležitost vlatnit hotel Vila Conte, který se nachází v srdci Veli Lošinje, malebného pobřežního města s bohatou historií cestovního ruchu od roku 1885. Tento kdysi prázdninový dům rakouské hraběnky si stále zachovává své kouzlo, zejména po komplexní rekonstrukci1 v roce 2010 .

Hotel Vila Conte je obklopen hustými borovými lesy Aleppo, které přirozeně čistí vzduch. Může se pochlubit elegantní restaurací Olive Tree, sezónním venkovním bazénem, barem a klidnou zahradou resortu. V rodinných pokojích a slunečních terasách je každý pokoj vybaven klimatizací, satelitní TV, komfortní postelí, sprchovým koutem, šatníkem a psacím stolem.

Hotel sestává z 15 pokojů (13 dvoulůžkových a 2 třílůžkových) a rozprostírá se na pozemku o rozloze 1300 m2. Hotel a restaurace spolu pokrývá 700 m2. Má tříhvězdičkovou kategorizaci a nachází se na adrese Garina 14, Veli Lošinj.

Hotel Vila Conte nabízí svým hostům různé aktivity, jako je pěší turistika, šnorchlování a potápění ve Veli Lošinj a jeho okolí. Krásná pláž Bojčić je vzdálena jen 2,3 km. Letiště Lošinj je vzdáleno 10 km. Pláže zdobí všechny strany hotelu, přístupné přes městskou promenádu a nabízejí příležitosti k osvěžujícímu koupání v křišťálově čistém moři. Městské pláže Punta (skalnaté) a Rovenska (oblázkové) jsou vzdáleny 5 a 10 minut chůze.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
12. 5. 2024
Adresa
Veli Lošinj, Chorvatsko
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
700 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Martina Lezo

Martina Lezo

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu