Prodej vily, Heřmánkovice, 1333 m2 (ID: 3365581)

Heřmánkovice

36 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 176 283 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu, provize, poplatků)

Prémioví partneři v Heřmánkovicích

Informace k domu

Nabízím Vám k prodeji rekreační areál na jedinečném a klidném místě, v malebných Javořích horách, nedaleko Broumova, Adršpašsko‑teplických skal, Polských hranic, v nadmořské výšce 546 m n. m.

Místo zatím málo objevené, s nádhernou krajinou, klidem, soukromím a úžasným klima, jež je ideálním místem, kde trávit čas bez shonu a stresu v panenské přírodě.

Hlavní budova, honosný objekt o výměře užitných ploch přes 900 m2, kapacitou cca 50ti lůžek, v minulosti sídlo finanční stráže, poté tábor Janovičky, lze využít jako hlavní budovu rekreačního areálu, rodinné sídlo, firemní relaxační a teambuilding areál, sanatorium nebo hotel.

Dále je k dispozici vedlejší budova o výměře užitné plochy 95 m2, užívaná jako sociální zařízení, sprchy, garáž a lyžárna.

Areál dále nabízí 30 samostatných chatiček o celkové užitné ploše cca 337 m2 a kapacitou dalších 60 lůžek.

Celková užitná plocha budov a chatiček v areálu je cca 1.333 m2.

Pozemky o celkové výměře 40.632 m2 nabízí dostatečné soukromí a mnoho možností dalšího rozvoje areálu. Rozvoj služeb a ubytovacích kapacit v areálu je možný díky 15.860 m2 pozemků zahrnutých v územním plánu jako rekreační a ubytovací zařízení.

K areálu je možné přikoupit dalších 34.914 m2 pozemků využitelných jako pastvina, nebo na produkci sena. Dále je možné pronajmout k areálu 94.377 m2 polí. Využití areálu je tedy možné i jako farma, nebo vybudovat jezdecký areál a chov koní.

Objekt je celoročně přístupný automobilem, napojen na elektřinu, vodovod, má vlastní čističku odpadních vod, rekonstruován byl v roce 2005 (nová okna, interiér, rozvody), v roce 2019 byla rekonstruována střecha. Topení elektrokotlem, nebo kotlem na dřevo.

Energetická náročnost budovy (PENB) uvádíme třídu G (PENB je zpracováván).

Okolí areálu je protkáno sítí tras a stezek po Javořích horách. V zimě je provozu 800 m vzdálený lyžařských areál bez zbytečných front a zápasení o místo na sjezdovce. Běžecké trasy uspokojí občasné i skalní běžkaře.

Nádhernými turistickými trasami po hřebeni Javořích hor je to z areálu 9 km na Ruprechtický Špičák, nejvyšší vrchol s rozhlednou a nadmořskou výškou 881 m n. m. Za jasného počasí je z této rozhledny možné vidět východní panorama Krkonoš, Orlické hory a polskou Hejšovinu.

Areál je umístěn 6 km od Broumova, 13 km od Národní přírodní památky Polické stěny a 23 km od Adršpašsko‑teplických skal.

Na Polské straně Javořích hor se rozprostírá rozsáhlá chráněná oblast, Park Krajobrazowy Sudetów Wałbrzyskich. Oblast plná turistických tras pro pěší i cyklostezek. V minulosti zde dokonce bylo vyhlášené léčebné a relaxační centrum pro bohaté v Sokołowsku.

Jedná se o zajímavou příležitost a jedinečné místo v nádherné lokalitě, které okouzlí každého, kdo sem zavítá.

Zajímá-li Vás toto jedinečné místo, kontaktujte mě a přijďte se podívat.

Parametry domu

Cena
36 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu, provize, poplatků
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Heřmánkovice
ID
Z0611
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
1333 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
40632 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Bc. Jakub Róža

Bc. Jakub Róža

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Heřmánkovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu