Prodej pozemku pro bydlení, Červený Újezd, Chýňská, 811 m2 (ID: 3366180)

Chýňská, Červený Újezd

6 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 359 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Červeném Újezdu

Úklidové služby

Informace k pozemku

Dobrý den,
ráda bych Vám nabídla pozemek, který je určen pro stavbu rodinného domu. Jde o nově vybudovanou zástavbu rodinných domů v obci Červený Újezd jen 10 km západně od Prahy.
Pozemek je za mě ideálním a to hned z několika důvodů. Velikost pozemku je příjemných 811m2. Je zasíťovaný (kanalizace, vodovod, elektřina) a tady nemusíte mít strach o nákladné terénní úpravy. Pozemek je v rovinatý a přímo se nabízí začít se stavbou vašeho vysněného bydlení. Územní plán v obci Červený Újezd povoluje výstavbu s 30% zastavěností. Máte tedy možnost vybudovat dům pro velkou rodinu.
Velkou výhodou je také to, že parcela sousedí jen s jedním rodinným domem. Před domem se nachází park a vedle domu najdete dětské hřiště, kam můžete vypustit vaše děti. Za domem se dle územního plánu stavět nebude.
Parcela se nachází v ulici Chýňská a na Zličíně jste autem za 11 minut. I přesto Vám místo zaručí klidné bydlení v obci, která má školku a školu hned ve vedlejší obci. Ke škole byl pro děti letos vybudován a otevřen chodník, který propojuje obec Červený Újezd a Svárov.
V obci můžete nakupovat v Žabce, na pivo můžete jít do zdejší Sokolovny a nebo si můžete zajít rovnou na Hrad, který je okrasou obce. Vetší obchody a pošta jsou v blízké Unhošti.
Těším se na prohlídky.

Parametry pozemku

Cena
6 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Chýňská, Červený Újezd
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
811 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Klára Víšek

Klára Víšek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Červeném Újezdu (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu