Prodej bytu 3+1, Karlovy Vary, Pod Jelením skokem, 71 m2 (ID: 3366194)

Pod Jelením skokem, Karlovy Vary

4 375 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 850 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Karlových Varech

Informace k bytu

Rozhodněte se pro život plný elegance a komfortu přímo v srdci historického Karlových Varů! Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem exkluzivního bytu 3+1 s vlastní terasou o rozloze 25m2 v kompletně zrekonstruované REZIDENCI MAKART. Tento impozantní dům je umístěn v samotném epicentru města a nabízí vám nezapomenutelný pohled na lázeňské centrum Karlových Varů, zatímco z druhé strany můžete relaxovat v klidném objetí lesa. S přímým dosahem na kolonádu jen 2 minuty pěšky, získáváte nejen exkluzivní bydlení, ale i bezproblémový přístup ke všem lázeňským lákadlům.

Tento byt nejen že okouzlí svým vzhledem, ale nabízí i bezkonkurenční komfort. Každý detail byl pečlivě promyšlen a každá část domu, včetně jednotlivých bytů, prošla kompletní renovací s ohledem na estetiku a funkcionalitu. Nově instalované podlahové topení s termostaty v každé místnosti, připojení k Wi-Fi a TV s více než 200 kanály, to vše jen podtrhuje luxus a moderní přístup, který tato rezidence nabízí.

Vstupujte do tohoto bytu a ocitněte se v prostorném a světlém obytném prostoru, který díky velkým oknům láká denním světlem a nabízí úchvatný výhled přímo na centrum města. Kromě toho můžete z kuchyně vstoupit do koupelny s velkou vanou, kde si můžete užívat relaxace s výhledem do zeleně lesa. Nechybí ani další místnost, kterou můžete využít jako druhou ložnici či pracovnu, přičemž historické prvky předsíně dodávají bytu zvláštní šarm a atmosféru.

Tato bytová jednotka, konkrétně byt č. 4, se nachází ve 3. patře a nabízí celkovou plochu k užívání 110m2, zahrnující samostatnou komoru o rozloze 3m2 a sklep o rozloze 11m2. Nicméně, pravým skvostem tohoto bytu je jeho rozlehlá terasa, do které lze vstoupit z mezipatra domu, poskytující vám únik do přírody bez toho, abyste museli opustit pohodlí vašeho bydlení v centru města.

Jestliže se tedy chcete stát součástí této exkluzivní rezidence a zažít život v jedné z nejžádanějších lokalit Karlových Varů, neváhejte a kontaktujte nás pro domluvení prohlídky. Jsme zde, abychom vám ukázali každý aspekt tohoto působivého domova a pomohli vám realizovat vaše bytové sny v Karlových Varech!

Parametry bytu

Cena
4 375 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Pod Jelením skokem, Karlovy Vary
ID
05777
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
71 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Boris Šosman

Boris Šosman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu