Prodej kanceláře, Karlovy Vary, náměstí Republiky, 2800 m2

náměstí Republiky, Karlovy Vary

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Karlových Varech

Informace k nemovitosti

Nabízíme vám k prodeji lukrativní budovu v centru Karlových Varů.
Předmětem prodeje je budova č. p. 1229 a pozemek s parcelním číslem 2220. Celková plocha budovy je 2.800 m2, užitná plocha je 2310 m2.
Celková plocha pozemku je 728 m2.
Jedná se o historickou budovu z roku 1912, která byla původně postavena architektem Alfredem Bayerem jako bankovní dům.
Budova po dobu její existence prošla pouze částečnými úpravami. Objekt disponuje jedním centrálním schodištěm, ve kterém se nachází funkční osobní výtah, s pěti nadzemními podlažími, jedním podzemním podlažím a půdními prostory. Ve vnitrobloku k budově náleží pozemek pro technické zázemí.
Předmětná nemovitost se nachází v samém centru Karlových Varů.
Nabízená nemovitost navazuje na hlavní centrální nákupní třídy T. G. Masaryka a Dr. Davida Bechera. V těsné blízkosti se nachází veškerá občanská infrastruktura například muzeum Jana Bechera, budovy magistrátu města a městského soudu, poliklinika, školy, obchody, pošta, restaurace, apod.
Výborná dostupnost objektu je dále podpořena těsným sousedstvím vlakového a autobusového nádraží. Potenciál rozvoje této oblasti je podpořen plánováním velkého developerského projektu společnosti Lordship zahrnujícím rezidenční i komerční prostory. V okolí objektu je dostatek parkovacích stání.
Městská hromadná doprava se nachází také v blízkém okolí objektu.
Ačkoliv je nemovitost evidována katastrálním úřadem jako budova určená pro bydlení, prakticky celou dobu své existence sloužila jako bankovní dům. Dle územního plánu města lokalita, ve které se budova nachází je klasifikována jako zóna smíšená, což znamená, že předmětnou nemovitost lze využívat pro komerční účely např. kanceláře, obchodní prostory, dále jako ubytovací zařízení, nebo v kombinaci těchto činností. Svým stavebně technickým charakterem a v neposlední řadě charizmatickým reprezentativním vzhledem by tato nemovitost mohla sloužit nejen k původnímu účelu, ale i například jako luxusní rezidenční bydlení. Zejména je však předmětná nemovitost vhodná pro komerční projekty, které jsou podporovány dotačními programy (vysoká škola či jiné výukové středisko, zdravotnické zařízení, domov pro seniory, apod.)
Díky výše jmenovaným charakteristikám nese v sobě tato nemovitost bezpochyby zajímavý investiční potenciál.
Technická dokumentace bude předložena při osobním jednání.
Cena za tuto nemovitost je k vyžádání v RK.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N102142.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
náměstí Republiky, Karlovy Vary
ID
N102142
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
2310 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
2800 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY KARLOVY VARY

Dr. Davida Bechera 903/19, Karlovy Vary

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Petra Vajnerová

Bc. Petra Vajnerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje kanceláří v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu