Prodej rodinného domu, Drahany, 90 m2 (ID: 3368001)

Drahany

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena vč. provize a právního servisu)

Prémioví partneři v Drahanech

Informace k domu

Nabízíme k prodeji samostatně stojící RD 3+kk po rekonstrukci, s krásnou zahradou v obci Drahany, 10 km od Plumlovské přehrady. Obec Drahany se nachází ve vyhledávané zalesněně oblasti Drahanské vrchoviny a je vzdálená 20 km od Prostějova, 25 km od Blanska a 40 km od Olomouce a 50 km od Brna.

Celková výměra parcely je 666 m2, zastavěná plocha cca 90 m2. Parcela má pravidelný obdélníkový tvar (cca 35 x 19 m) a nachází se nedaleko centra obce, směrem na Blansko.

Dům o dispozici 3+kk je ze smíšeného zdiva, má 1 nadzemní podlaží a 1 podzemní podlaží.
Dům byl postaven cca někdy okolo r. 1930 a byl rekonstruován v r. 2022-2023 – nová přístavba zádveří s WC (Ytong), nová střešní krytina (pálená taška), hydroizolace vč. drenáže, příčky Ytong, koupelna, nové rozvody el. vč. přípojky 380 V, nové rozvody vody a kanalizace vč. nových přípojek na obecní řady, elektrokotel + zásobník 120 l, teplovodní podlahové vytápění, el. rohože v koupelně a WC, nově vyvložkovaný komín, retenční nádrž (9 m3), zateplení zdiva EPS min tl. 15 cm, sokly XPS min. tl. 12 cm, stropy SDK s izolací min. 24 cm Lambda 33, nová okna, obložkové interiérové dveře, podlahy vinyl a dlažba (z původního domu bylo zachováno pouze obvodové zdivo, stropy a krov).


V přízemí se nachází vstupní zádveří, pěkný pokoj, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a přípravou na krb, WC s umyvadlem. V suterénu je útulná ložnice s přímým vstupem na terasu a do zahrady, koupelna (sprchový kout, umyvadlo se skříňkou, WC, otopný žebřík, ventilátor) a technická místnost s prádelnou (elektrokotel, zásobník, místo pro pračku).

Objekt je ze smíšeného zdiva, základy kamenné ( přístavba zádveří ŽB), střecha sedlová, krytina pálená taška, krov původní), stropy klenbové cihlové, okna plastová (trojsklo).

IS – el. (220 a 380) ,obecní voda, obecní kanalizace. Je možné se napojit na plyn.
Vytápění a ohřev vody – elektrokotel + zásobník 120 l. Teplovodní podlahové vytápění, v koupelně a WC el. podlahové rohože, příprava na krbová kamna v obývacím pokoji.

Dům má velmi pěkný pozemek, orientace zahrady na J. Krásná terasa s výhledem do zahrady (zásuvky, voda). Pozemek je oplocen. 2 parkovací stání vedle domu.


Bydlení nedaleko centra obce, v blízkosti obchod, restaurace, autobus, v obci lékař, služby, škola, školka.
Volné ihned. Cena vč. právního servisu a provize RK.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce.
Kompletní informace o stavu nemovitosti obdržíte u makléře, veškeré uvedené údaje jsou pouze informativní.
PENB podle staré vyhlášky má hodnotu B.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena vč. provize a právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Drahany
ID
9580
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
90 m2
Plocha nemovitosti
666 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Ing. Ivana Petrlová

Ing. Ivana Petrlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Drahanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu