Prodej rodinného domu, Hrusice, Mnichovická, 473 m2 (ID: 3368177)

Mnichovická, Hrusice

49 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 237 809 Kč /za měsíc

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Hrusicích

Úklidové služby

Informace k domu

Vítejte v této výjimečné nemovitosti, která vám připomene Toskánskou vilu, spíše než běžný dům. Tento nádherný dům se nachází jen kousek od obce Mnichovice a nabízí luxusní bydlení pro ty nejnáročnější zájemce.

Dům má k dispozici 7 pokojů, kuchyň a 3 koupelny ve velice dobrém stavu. Celková užitná plocha této nemovitosti činí impozantních 473 m2, což z ní dělá prostor, který nabízí veškerý komfort pro vaše bydlení. Tato unikátní nemovitost je situována na pozemku o rozloze 910 m2 a kromě prostorného interiéru zahrnuje také okouzlující venkovní prostory.

Dům je cihlové konstrukce a má celkem tři podlaží. Vybavení nemovitosti je částečně připraveno, což vám umožní přizpůsobit si interiér podle vlastních představ.

Největší výhodou této nemovitosti je její výjimečné umístění přímo na břehu nádherného rybníka. Toto idylické prostředí vám poskytne neopakovatelný klid a soukromí. K tomu všemu můžete relaxovat u vlastního bazénu na pozemku.

Tento honosný dům také zahrnuje garáž pro 2 automobily a jedno parkovací stání venku, což zajišťuje dostatek prostoru pro vaše vozy.

Pokud hledáte výjimečnou nemovitost, která vám nabídne luxusní bydlení v jedinečném prostředí, není tento dům v Hrusicích jen domem, ale skutečně vlastním zámkem. Prohlídku tohoto impozantního domu byste neměli vynechat.

MAHOON je připraven Vám vyřídit nejvýhodnější financování nemovitosti a také její následnou správu a pronájem. Umíme připravit komplexní řešení v oblasti financí – pojištění, investice, finanční analýzu a s tím související unikátní životní plán prosperity.

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Parametry domu

Cena
49 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Mnichovická, Hrusice
ID
0540
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
473 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
910 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Jan Blažek

Ing. Jan Blažek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hrusicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu