Prodej rodinného domu, Hrusice, K Penzionu, 358 m2

K Penzionu, Hrusice

18 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 85 783 Kč /za měsíc

(provizi hradí prodávající)

Prémioví partneři v Hrusicích

Úklidové služby

Informace k domu

Na prodej nabízíme cihlový rodinný dům o velikosti 358 m2 v malebné obci Hrusice, který je určen k rekonstrukci. Na pozemku s bohatě zatravněnou plochou o velikosti 1484 m2 se mimo rodinný dům nachází další budova k vlastnímu využití o velikosti 95 m2.

K hlavnímu vchodu jsou vedeny schody, vchod je lemován řadou menších sloupků v antickém stylu. Objekt má prostorný obývací pokoj s řadou oken, tudíž o světlo není nouze. V obývacím pokoji se též nachází zavedený kuchyňský dřez. K přízemí rovněž náleží samostatné WC. V domě je velmi velkorysý půdní prostor, který je značným benefitem nabízené nemovitosti.

Dům je připojen na vodovod a plyn je brán z domovního zásobníku. V oblasti Hrusice lze nalézt například Hubačovský rybník, fotbalové hřiště, 5 minut autem se lze dostat do vedlejší obce Mnichovice, kde sídlí základní škola, lékař, pošta, různé sociální služby. Pokud byste se chtěli vydat na rodinný výlet, můžete navštívit například nedaleký hrad Zlenice.

V případě, že Vás nabízená nemovitost zaujala, neváhejte mě kontaktovat ohledně prohlídky.

Hrusice jsou neodmyslitelně spojeny s dílem malíře a spisovatele Josefa Lady, který se zde narodil a prožil část života. V místě jeho rodného domku je pamětní deska, v parčíku jeho busta. V Ladově letní vile z roku 1935 se dnes nachází muzeum. Ve vsi jsou dochovány stavby lidové architektury.

Parametry domu

Cena
18 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
K Penzionu, Hrusice
ID
57573
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
358 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1484 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Telekomunikace
Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hrusicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu