Prodej rodinného domu, Hrusice, Mnichovická, 197 m2 (ID: 3372890)

Mnichovická, Hrusice

24 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 118 666 Kč /za měsíc

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Hrusicích

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme vám jedinečnou příležitost najít svůj vysněný domov umístěn v naprostém soukromí. Tento klenot vás přivede do klidného ráje, daleko od shonu velkoměsta a zároveň vás obklopí nádherným venkovským prostředím.

S touto nemovitostí získáte nádherný výhled na malebný rybník, který se stane vaším denním útočištěm. K tomu všemu patří vlastní molo, kde si budete moci užívat poklidné chvíle u vody.

A to není vše. Na pozemku se nachází bazén se slanou vodou, ideální místo pro osvěžení a odpočinek během letních dnů. Tento neobvyklý dům spojuje luxus, přírodní krásu a moderní bydlení, které si zamilujete.

Přijměte pozvání a objevte svůj nový domov. Tato nemovitost u Hubačovského rybníka mezi Mirošovicemi a Hrusicemi vám nabídne nejen prostorné molo s vlastní loďkou, ale také pohodlný altán, ideální pro relaxaci a grilování.

Okolní rovinatý terén a bazén jsou dalšími místy pro váš volný čas. Ale to není vše, co tato nemovitost nabízí. Nad molem vede vlastní stezka obklopena zelení s automatickou závlahou, což může být veliká přidaná hodnota pro náročnější zahrádkáře.

Dům má v přízemí předsíň, obývací pokoj s krbem, plně vybavenou kuchyňskou linku s jídelním prostorem, pokoj pro hosty, koupelnu se sprchou a WC. Z předsíně můžete přímo zajít do garáže.

V patře najdete tři samostatné ložnice a koupelnu s vanou a hydromasážním sprchovým koutem. Pod bazénem se nachází technická místnost, úložné prostory, venkovní toaleta a další pokoj pro hosty. Tato nemovitost má vše, co potřebujete pro dokonalý život. Celková užitná plocha domu je 197m2 (166m2 obytná část + 31m2 garáž).

MAHOON je připraven Vám vyřídit nejvýhodnější financování nemovitosti a také její následnou správu a pronájem. Umíme připravit komplexní řešení v oblasti financí – pojištění, investice, finanční analýzu a s tím související unikátní životní plán prosperity.

Pro více informací kontaktujte tým MAHOON.

Parametry domu

Cena
24 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Mnichovická, Hrusice
ID
0531
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
197 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1236 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Ing. Jan Blažek

Ing. Jan Blažek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hrusicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu