Prodej rodinného domu, Hrusice, Na Práchovně, 57 m2 (ID: 3465476)

Na Práchovně, Hrusice

3 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 585 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a právních služeb)

Prémioví partneři v Hrusicích

Úklidové služby

Informace k domu

Nemáte peníze na drahý pozemek nebo rodinný dům nedaleko od Prahy? Rádi byste bydleli v malebné vesnici obklopené přírodou a s krásným výhledem? Mám pro Vás řešení za cenu garsonky v Praze. Nabízím k prodeji útulnou, zateplenou a částečně zděnou chatu s dispozicí 3+1 využívanou již více než 10 let k trvalému bydlení v Hrusicích, 25 km od Prahy po D1. A až se za pár let vaše finanční situace zlepší, můžete ji strhnout a postavit si místo ní moderní zděný domek nebo dřevostavbu.

Chata má zastavěnou plochu 69 m2 a vstupuje se do ní přes zastřešenou verandu, kde je posezení s výhledem na zahrádku a do okolí. Vevnitř je kuchyně (11m2) se starší kuchyňskou linkou a elektrickým sporákem. Z kuchyně se vstupuje do prostorného obývacího pokoje (16 m2) a ložnice (6,7 m2). Z ložnice je přístupný další pokoj s oknem, který nyní slouží jako šatna (8 m2), ale mohla by zde být další ložnice se vstupem z obýváku, tak aby obě ložnice byly neprůchozí. Vedle vstupních dveří do domu je samostatná toaleta a koupelna.

Chata je napojená na obecní vodovod, kanalizaci a je do ní zavedena plynová přípojka. Na zahradě je i kopaná studna, nyní nevyužívaná. Chata byla průběžně rekonstruována - před 4 lety byla položena nová střešní krytina z ondulinu a zaizolována střecha. Zateplená je i fasáda a podlahy nad sklepem a v obytných místnostech je na nich položen vinyl s dekorem dřevěných parket. Nově byla rozšířena a obložena koupelna, kde je nyní prostor na velký sprchový kout a umyvadlo. V pokojích jsou plastová okna a v kuchyni dřevěná eurookna. Vytápění zajišťují kamna na tuhá paliva v kuchyni a ohřev vody elektrický bojler umístěný ve sklepě. Chata je ze 3/4 podsklepená. Okolo domu je okrasná i užitková zahrada se skleníkem, dřevěnou kůlnou nad domem a posezením kolem ohniště. Pozemek je oplocený a od vstupu k chatě rovný, nad chatou potom terasovitý s krásným výhledem na hrusický kostelík a okolní přírodu. Parkování je možné na obecním pozemku před chatou. Přístupová cesta je obecní a asfaltová. Chata je vhodná pro nenáročného obyvatele ihned k užívání, anebo si ji můžete upravit/rozšířit dle vlastních představ například vybudováním obytného podkroví.

Hrusice a jejich okolí jsou známé zejména díky obrazům Josefa Lady, který tu žil a tvořil. Jsou zde dva hostince, mateřská školka a obecní úřad. Několikrát denně sem zajíždí autobus ze Strančic s vlakovým spojením do Prahy. Nejbližší vlakové stanice jsou v sousedních Senohrabech anebo Mirošovicích. Autem jste na dálnici D1 za 5 min. a na okraji Prahy za 20 min. V okolí je celá řada turistických tras a cyklostezek, 4 km pěší chůzí je řeka Sázava s říční plovárnou a zříceninou hradu Zlenice anebo Ondřejovská hvězdárna. Cena k jednání, doporučuji prohlídku!

Parametry domu

Cena
3 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Na Práchovně, Hrusice
ID
000183
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
69 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
57 m2
Plocha nemovitosti
353 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Pavlína Bolfová

Benediktská 688/6, Praha, Staré Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavlína Bolfová

Pavlína Bolfová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hrusicích?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu