Prodej rodinného domu, Olomouc, Na Stráni, 204 m2

Na Stráni, Olomouc - Slavonín

19 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 91 978 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Olomouci

Informace k domu

Prodej novostavby nadstandardního rodinného domu Vila Vega 204,32 m², Olomouc - Slavonín

Nabízíme k prodeji výjimečný samostatně stojící rodinný dům, v lukrativní lokalitě Olomouc - Slavonín. V první etapě projektu „Rezidence Zlatý Vrch“ bude z celkem 15 domů realizováno 5 domů tohoto typu s pozemky různé velikosti. Dispozičně je nemovitost řešena jako 5+kk s užitnou plochou 204,32 m2 a celkovou plochou pozemku od 549 m2 (velikosti pozemků jednotlivých domů se liší). Tento typ domu má velmi zajímavou dispozici. Přízemí s hlavním vstupem je orientováno do ulice, která je níže než zahrada. Dům tak kopíruje přírodní tvar terénu a umožňuje vjezd z ulice do garáže a zároveň pohodlný vstup z hlavního obytného podlaží do zahrady. Garáž, částečně zapuštěná pod úroveň terénu, je dostatečně velká pro dvě auta, světlá výška je dostatečná i pro vjezd SUV vozidel. Naleznete zde také dostatek prostoru pro kola, skútr a sportovní výbavu. Další úložný prostor je v navazující místnosti, kterou můžete využít jako hobby místnost, nebo si zde vytvořit vlastní spa či fitness. Z garáže lze projít přes sklad a chodbu do hlavního obytného patra, kde se nachází většina obytných místností domu. Zde naleznete dva dětské pokoje, koupelnu, obývací pokoj s kuchyní a ložnici apartmánového typu, se šatnou a koupelnou. Z ložnice a obývacího pokoje je přímý vstup na zahradu domu. V přízemí se kromě garáže a technického zázemí nachází ještě pracovna se vstupem na pozemek.

Obvodové zdivo stavby je z keramických pálených cihel Porotherm, doplněných kontaktním zateplovacím systémem. Výplně okenních otvorů jsou hliníkové, v barvě antracit (z interiéru v barvě bílé), s izolačním trojsklem. O vytápění domu a ohřev TUV se postará tepelné čerpadlo systému vzduch x voda v kombinaci s teplovodním podlahovým vytápěním. Dále je nemovitost vybavena rekuperací. Dům bude mít oplocený pozemek, zpevněné plochy budou řešeny zámkovou dlažbou. Domy jsou napojeny na splaškovou a dešťovou kanalizaci, vodovod a elektřinu. Vstupní dveře jsou vybaveny bezpečnostním kováním, garážová vrata jsou ovládaná dálkově s elektrickým pohonem. Ve standardu je dodávka a montáž podlah, dveří, sanity zn. Villeroy & Boch a velkoformátových obkladů a dlažby. V rámci klientských změn lze upravovat příčky, umístění rozvodů, zahradní pergolu nebo prvky interiéru. Komfort bydlení je dále možné vylepšit prvky z široké nabídky nadstandardního vybavení.

Tento dům je další architektonickou lahůdkou postavenou v exkluzivní lokalitě městské části Olomouc – Slavonín, s panoramatickým výhledem na město Olomouc a okolní krajinu. V sousedství vznikne současně s projektem rozsáhlý park, který bude sloužit místním obyvatelům jako místo k odpočinku.

Hledáte výjimečné bydlení v jedinečné a klidné lokalitě s vynikající dostupností do centra města a v dosahu MHD? Právě jste ho našli.

Pro další informace kontaktujte manažera prodeje

https://www.rezidencezlatyvrch.cz/

Parametry domu

Cena
19 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Na Stráni, Olomouc - Slavonín
ID
PD-ZV-Vega-1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
204 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
549 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Simplon Power s.r.o.

tř. Svornosti 1177/57, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Martin Listopad

Martin Listopad

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu