Prodej rodinného domu, Olomouc, Na Stráni, 223 m2

Na Stráni, Olomouc - Slavonín

22 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 106 275 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Olomouci

Informace k domu

Prodej novostavby luxusního rodinného domu Vila Andromeda 223 m², Olomouc - Slavonín

Nabízíme k prodeji luxusní rodinný dům Vila Andromeda, v lukrativní lokalitě Olomouc - Slavonín. V první etapě projektu „Rezidence Zlatý Vrch“ budou z celkem 15 domů realizovány 3 domy tohoto typu s pozemky různé velikosti. Dispozičně je nemovitost řešena jako 6+kk s užitnou plochou 223 m2, včetně střešní terasy, a celkovou plochou pozemku od 646 m2 (velikosti pozemků jednotlivých domů se liší). V přízemí se nachází garáž, dostatečně velká pro dvě auta. Světlá výška je dostatečná i pro vjezd SUV vozidel. Naleznete zde také dostatek prostoru pro kola, skútr a sportovní výbavu. Další úložný prostor je v šatně, která navazuje na vstupní chodbu. V přízemí je dále koupelna, pracovna a velký obývací pokoj s kuchyní, propojený přes terasu se zahradou. Terasa před kuchyní je částečně zastřešená a lze ji využít pro umístění venkovního jídelního stolu. Obrovské prosklené plochy propojují opticky interiér s exteriérem. V obývacím pokoji je přímé schodiště do patra, které navazuje na horní komunikační chodbu. V patře naleznete dva dětské pokoje se samostatnými šatnami, pokoj pro hosty a ložnici se šatnou a výstupem na střešní terasu. Dále je zde samostatné WC a koupelna. Vzhledem k velikosti domu lze dispozici řešit variabilně. Ložnici lze propojit s pokojem pro hosty a vytvořit tak prostorný apartmán, případně lze vynechat část stropu a vytvořit galerii přes dvě podlaží.

Konstrukce stavby je z keramických pálených cihel Porotherm, doplněných kontaktním zateplovacím systémem. Výplně okenních otvorů jsou hliníkové v barvě antracit (z interiéru v barvě bílé), s izolačním trojsklem. O vytápění domu a ohřev TUV se postará tepelné čerpadlo systému vzduch x voda v kombinaci s teplovodním podlahovým vytápěním. Navíc je stavba vybavena rekuperací. Dům bude mít oplocený pozemek a zpevněné plochy z betonové dlažby. Domy jsou napojeny na splaškovou a dešťovou kanalizaci, vodovod a elektřinu. Vstupní dveře jsou vybaveny bezpečnostním kováním, garážová vrata jsou ovládaná dálkově s elektrickým pohonem. Ve standardu je dodávka a montáž podlah, dveří, sanity zn. Villeroy & Boch a velkoformátových obkladů a dlažby. V rámci klientských změn lze upravovat příčky, umístění rozvodů, zahradní pergolu nebo prvky interiéru. Komfort bydlení je dále možné vylepšit prvky z široké nabídky nadstandardního vybavení.
Andromeda je výjimečný dům, splňující náročné požadavky svého majitele, umístěný v exkluzivní lokalitě městské části Olomouc – Slavonín, s panoramatickým výhledem na město Olomouc a okolní krajinu. V sousedství vznikne současně s projektem rozsáhlý park, který bude sloužit místním obyvatelům jako místo k odpočinku.

Hledáte výjimečné bydlení v jedinečné a klidné lokalitě s vynikající dostupností do centra města a v dosahu MHD? Právě jste ho našli.

Pro další informace kontaktujte manažera prodeje

https://www.rezidencezlatyvrch.cz/

Parametry domu

Cena
22 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Na Stráni, Olomouc - Slavonín
ID
PD-ZV-Andromeda-1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
223 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
646 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Simplon Power s.r.o.

tř. Svornosti 1177/57, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Martin Listopad

Martin Listopad

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Olomouci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu