Prodej rodinného domu, Ostrava, Jezdiště, 172 m2 (ID: 3369715)

Jezdiště, Ostrava

14 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 438 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Ostravě

Informace k domu

Doporučujeme Vám koupi této krásné novostavby rodinného domu v Ostravě.

Dům je situovaný v obci Ostrava, v nové zóně pro bydlení na ulici Jezdiště, ve velmi klidné lokalitě s velmi dobrou dojezdovou vzdáleností služeb. Jedná se o soukromou ulici, uzavřenou elektrickou bránou. Více soukromí a bezpečí snad nelze nalézt.

Zděný rodinný dům, koncipován jako řadový krajní (sousední dům se dotýká pouze garáží), nepodsklepený, dvoupodlažní s pultovou střechou. Je napojený na veřejnou elektroinstalaci, veřejný vodovod, dešťová a splašková voda je svedena do veřejné kanalizace, plyn není do domu zaveden. Dům je proveden v nadstandardu, díky použitým materiálům a technologiím jsou zaručeny velmi nízké náklady na bydlení. Mj. je dům vybaven FVE pro vlastní spotřebu el. energie s uložením přebytečné energie do baterií.

Dům je užívaný od roku 2022, kolaudace domu proběhla v 07/2022. Dispozičně dům obsahuje bytovou jednotku o velikosti 4+kk s celkovou užitnou plochou 159,85 m2. U domu je terasa, přístřešek pro parkování a zahradní sklad. Příjezdová cesta k domu je zajištěna VB cesty a stezky a VB vedení inženýrských sítí.

Možnost okamžitého nastěhování - vybavený dům (viz fotografie).

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.
Budeme se těšit na prohlídku.

Parametry domu

Cena
14 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Jezdiště, Ostrava
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
172 m2
Plocha nemovitosti
611 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Dominik Vehovský

Dominik Vehovský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu