Prodej rodinného domu, Praha - Troja, Trojská, 980 m2 (ID: 3369939)

Trojská, Praha 8 - Troja

175 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 833 998 Kč /za měsíc

(CENA K JEDNÁNÍ)

Prémioví partneři v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k domu

Hledáte naprosté soukromí a přitom chcete bydlet v jedné z nejprestižnějších pražských lokalit? Máme pro Vás nabídku exkluzivní vily v Praze -Tróji. Vnitřní bazén s protiproudem, fittness zóna, wellness, skleněný výtah, vyhřívané chodníky a vjezd, společenská místnost s domácím kinem, atelier s knihovnou na galerii…to vše je v tomto luxusním domě samozřejmostí.
Vila je rozložena do 5 podlaží, 4 nadzemní podlaží jsou propojena vnitřním celoskleněným výtahem. Schodiště je umístěno do předsazeného skleněného oblouku.
V přízemí budovy na úrovni zahrady, se nachází wellness se saunou, vířivkou, odpočívárnou a WC. Dále zde na patře naleznete malý taneční sál s baletní tyčí s možným využitím pro fitness, společenskou místnost s přímým vstupem na zahradní terasu a prostor pro domácí kino. Z chodby na tomto patře projdete do garáží pro 3 vozy.
Hlavní společenské prostory na vás čekají v prvním patře. Ze zádveří u hlavního vstupu do domu, resp. ze vstupní haly vstoupíte do prostorného obývacího pokoje s francouzskými okny lemovaného terasou, na něj navazuje jídelna s krbem. Plně vybavenou kuchyň se spotřebiči Miele a Siemens najdete v dosahu. Dále je na patře pokoj pro hosty s vlastní koupelnou a WC, další samostatné WC a malá technická místnost.
Druhé patro je propojeno s vedlejší budovou, kde se nachází vnitřní bazén s protiproudem. První spojení tvoří krytý, prosklený, vytápěný most se vstupem z chodby. Druhý přístup je možný přes privátní sluneční terasu.
Ve druhém patře najdete privátní ložnici se šatnou a koupelnou. Dále dvě propojené ložnice, pracovnu, koupelnu s WC a sdílenou šatnu. Jižní stranu druhého patra lemují terasy.
Atypické třetí patro je možné využit jako ateliér, pracovnu či samostatný apartmán. Tento velkorysý prostor s osobitým designem se odlišuje svým extra vysokým stropem, prosklenou šikmou střechou, patrovou galerií s knihovnou, moderním kuchyňským koutem. Terasa vám nabídne nerušený výhled na Prahu.
V suterénu přístupném ze zahrady, najdete kromě skladových prostor veškeré technické zázemí budovy.
Při samotné stavbě byly použity nejmodernější materiály. Samozřejmostí jsou dřevěné podlahy, značková sanita, velkoformátové dlažby, 2 krby, izolační hliníková trojskla, bezpečnostní kamerový systém, plynové kotle Buderus, vzduchotechnika s funkcí chlazení i topení, na udržované vzrostlé zahradě automatická závlaha. Potěší Vás jistě vyhřívané chodníky a vjezd do garáží.
Dům je v Trojské ulici, a ačkoliv je nedaleko komunikace, za hustým pásmem vzrostlých stromů a zeleně je oáza naprostého klidu. Pokud hledáte soukromí, pak je tento atypický dům pro Vás to pravé. Jeho charakteristika dvěma slovy je „skrytý luxus“. A o to tady jde. Nebýt ve středu pozornosti široké veřejnosti, a přitom si žít svůj sen. Bydlet ve vile v Troji vždy bylo, je a bude prestiž.
Bližší informace k této luxusní vile Vám rádi zašleme.

Parametry domu

Cena
175 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
CENA K JEDNÁNÍ
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Trojská, Praha 8 - Troja
ID
N00205
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
980 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1955 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Ing. Eva Němečková

Ing. Eva Němečková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 8?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu