Prodej bytu 3+kk, Doksy, Pod Borným, 63 m2 (ID: 3370064)

Pod Borným, Doksy

4 495 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 422 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Doksech

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji zbrusu nové byty v kompletně nově zrekonstruovaném domě v atraktivní rekreační lokalitě ve Starých Splavech u Máchova jezera. Dům se nachází v klidné chatové oblasti Pod Borným, blízko lesů a přírody, 10min pěšky od jezera. Vhodné i k celoročnímu bydlení. Každý z apartmánu má vlastní el. vytápění a ohřev vody, TV+DATA skrze centrální anténu na domě, skladovací prostor, terasu, a parkovací stání před domem. V domě je celkem 7 bytových jednotek. V ceně každé jednotky je podíl 1/7 na kompletně vybaveném Wellness klubu(Sauna, vířivá vana, ochlazovací bazének, sprchy s ochlazovacím vědrem, WC, kuchyňka, vestavený audio sytém, podlahové vytápění, rekuperační jednotka, venkovní krytá terasa), který je všem majitelům k dispozici k užívání.

Byty jsou vhodné jak k rekreaci nebo trvalému bydlení, tak díky atraktivní lokalitě i jako zajímavá investiční příležitost. Je zde možnost spolupráce s lokální firmou za účelem kompletní správy pronájmu nemovitostí.

Zde je náhled na byt o velikost 3+kk 63m² + 32m² venkovní terasa před domem.
K jednotce dále náleží skladový prostor pro uskladnění kol, apod..
Apartmán je v celé ploše vybaven podlahovým topením pod keramickou dlažbou, a vlastním bojlerem k ohřevu vody.
Kuchyň s granitovým dřezem, vestavenou lednicí, myčkou, mikrovlnnou troubou, horkovzdušnou troubou, sklokeramickou deskou, a digestoří.
Koupelna se sprchovým koutem, závěsným WC, umyvadlovou skříňkou, a přípravou pro pračku. Obývací pokoj propojený s jídelnou a kuchyní, 2 ložnice se vstupem na terasu. Na terasu je přivedena voda k všestrannému využití.


V tomto domě k prodeji aktuálně zbývají 3 jednotky:
1+kk 31m² + 4m² terasa
3+kk 63m² + 32m² terasa
3+kk mezonet 73m² + 10m² Balkón


Dále máme v nabídce zbrusu nové bytové jednotky v Bytovém domě Máj, který se nachází 2min chůze od hráze ve Starých Splavech. Vše k nahlédnutí v dalších inzerátech.
Aktuální nabídka:
2+kk 75m²
2+kk 68m² + 60m² terasa
3+kk 88m² + 62m² terasa
3+kk 86m² mezonet
2+1 80m²
4+1 102m²
2+kk 69m² podkrovní
2+kk 71m² podkrovní

Pro více info a případnou prohlídku volejte.

Parametry bytu

Cena
4 495 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Pod Borným, Doksy
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
63 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

CONFETTI

Krásná vyhlídka 351, Liberec

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Tomáš Vít

Tomáš Vít

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Doksech (okr. Česká Lípa)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu