Prodej rodinného domu, Plzeň, Plzenecká, 268 m2 (ID: 3370176)

Plzenecká, Plzeň

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji výjimečnou nemovitost, která zaujme i ty nejnáročnější kupující. Tento rodinný dům se nachází na adrese Plzenecká, v klidné lokalitě Východní Předměstí v obci Plzeň, okres Plzeň-město. Jeho umístění je jedinečné a nabízí výjimečnou kombinaci klidu a snadné dostupnosti do centra města.

Tento řadový dům se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, 3 pokoji a prostorným podkrovím, které oceníte každý den pro odpočinek. Interiér je vkusně zařízen a veškeré vybavení je vyrobeno na míru. Každý detail byl promyšlen tak, aby splňoval vysoké nároky na komfort a pohodlí.

Dům je patrový a disponuje dvěma podlažími a podkrovím, které poskytují dostatek prostoru pro celou rodinu. Technické zázemí najdeme v suterénu. Stav objektu je velmi dobrý, což znamená, že se do něj můžete nastěhovat bez jakékoli rekonstrukce či úprav. Celková zastavěná plocha činí 121m² a užitná plocha nabízí prostorných 268m². Plocha parcely je 617m², což zajišťuje dostatek soukromí. Vytápění v domě je řešeno tepelným čerpadlem IVT, podlahové topení je rozvedé od sklepa až po podkroví.

Tato nemovitost je zařízena veškerým potřebným vybavením, které si jen můžete přát. Všechny technické a bezpečnostní prvky jsou samozřejmostí, abyste se v tomto domě cítili naprosto bezpečně a komfortně.

Důležité je zmínit, že celý dům funguje díky čerpadlům pouze na elektřinu a jeho roční spotřeba se pohybuje kolem 60 000,- Kč za rok. Což v porovnání s velikostí celého domu jsou velice přijatelné náklady.

Komfort zde také zajišťuje venkovní vyhřívaný bazén s vlastním tepelným čerpadlem a filtrace je řešena slanou vodou. Obsahuje veškerou techniku, aby nebyl čištěn chlorem. Dále se zde můžete zregenerovat v sauně, vířivce a také můžete použít masážní sprchu.

Nezapomeňte také na výhodnou polohu této nemovitosti. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, jako jsou školy, obchody, restaurace a veřejná doprava. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří ocení klidné bydlení s možností rychlého spojení s centrem města.

Pokud hledáte luxusní nemovitost, která splní všechna Vaše přání a představy, pak je tato nabídka právě pro Vás. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši zprávu a rádi vám představíme tuto exkluzivní nemovitost osobně.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
9. 5. 2024
Adresa
Plzenecká, Plzeň
ID
10043
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
268 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
617 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

YD HOME

Ovocný trh 572/11, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 56 lidí

Prodejce

Jaroslav Pavel

Jaroslav Pavel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Plzni?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu