Prodej rodinného domu, Plzeň, Na Horničce, 97 m2 (ID: 3453140)

Na Horničce, Plzeň

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme novostavbu cihlového řadového rodinného domu o dispozici 4+kk a výměře 97m². Dům je postaven v lokalitě novostaveb rodinných domů v Plzni Křimicích, Na Horničce. Lokalita má dobrou dostupnost do centra Plzně (autem i veřejnou dopravou), i na dálnici D5. K domu náleží 2 vlastní parkovací stání a zahrada. Dům je o dispozici 4+kk, pozemek má výměru 181 m². Požadovaná cena je za nemovitost, bližší info u RK.
Dispozice:
V přízemí je: zádveří, chodba, obývací pokoj, kuchyňský kout, jídelní kout, komora a wc.
V patře je chodba, ložnice, 2 samostatné pokoje a koupelna s wc.
Pod střechou je úložný půdní prostor o výměře cca 6 m².
Z přízemí vedou francouzská okna na travnatou rovinatou zahradu. Na zahradě je terasa s pergolou a parkovací místo s přípojkou na dobíjení elektromobilu. Kolem zahrady směrem do ulice jsou vysázené habry jako živý plot.
Druhé parkovací místo patřící k domu je na parkovišti za domem, vzdálené asi 20m. Další veřejná parkovací místa jsou v ulici před domem.
Technické informace: Dům je cihlový, zateplen vatou o síle 30cm, energetické třídy B, postavený v roce 2016. Je napojen na všechny inženýrské sítě (elektřina 230V i 400V, plyn, kanalizace, vodovod). Okna jsou plastová, střecha je krytá taškami, jako podlahové krytiny jsou použity: lamino plovoucí podlaha (v pokojích a v chodbě v patře) a dlažba (koupelna, wc, zádveří). Vytápění i ohřev vody zajišťuje plynový kotel, v místnostech jsou radiátory. Dům je napojen na optické vlákno, díky kterému je dostupné internetové připojení o rychlosti cca 200 Mbit/s.
Právní informace: Na domě je zástavní právo ve prospěch banky, které bude vymazáno okamžikem prodeje. Přístupová cesta je obecní.
Dům je možno financovat hypotečním úvěrem. Dům se prodává zařízený, tedy včetně většiny nábytku zobrazeného na fotografiích. Další bližší informace u RK

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Na Horničce, Plzeň
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
97 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
181 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Jiří Havel

Jiří Havel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Plzni?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu