Prodej rodinného domu, Štěchovice, Krátká, 120 m2 (ID: 3370425)

Krátká, Štěchovice

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc

(Cena zahrnuje provizi RK, právní a finanční servis.)

Prémioví partneři v Štěchovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům s dispozici 3+1 o užitné ploše 156 m2 s celkovým pozemkem 239 m2 v obci Štěchovice, Praha - západ.

Dispoziční řešení domu je účelné s řadou prostor. V prvním nadzemním podlaží se nachází vstupní chodba, prostorný obývací pokoj s krbem a přímým vstupem na zahradu, kuchyně s jídelní částí plně vybavená vestavěnými spotřebiči, samostatné wc. Dispozice druhého podlaží domu tvoří dvě velké ložnice, prostorná chodba, samostatné WC a velká koupelna se sprchovým koutem a vanou.

Dům napojen na veškeré inženýrské sítě: vodovod, kanalizaci a elektřinu. Pozemek oplocen, na zahradě možnost příjemného posezení.

Vyhledávaná lokalita Štěchovic s protékající řekou Vltavou, obklopená lesy a nedalekými Slapy, nabízí klidné bydlení s množstvím volnočasových aktivit.
V místě se nachází veškerá občanská vybavenost: školka, škola, pošta, lékárna, nákupní možnosti, to vše v docházkové vzdálenosti. Výborné dopravní spojení do Prahy, v pěší vzdálenosti zastávka autobusů s přímým spojem na linku metra trasy B Smíchovské nádraží.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s nejvýhodnější úrokovou sazbou na trhu, který bezplatně zajistíme. Ohledně doplňujících informací, či zájmu o prohlídku mne neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena zahrnuje provizi RK, právní a finanční servis.
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Krátká, Štěchovice
ID
231122
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
156 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
120 m2
Plocha nemovitosti
239 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Alenigo

Na Košince 2200/6, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Igor Uhryn

Igor Uhryn

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Štěchovicích (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu