Prodej bytu 3+kk, Mikulov, Republikánské obrany, 79 m2 (ID: 3370641)

Republikánské obrany, Mikulov

4 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 352 Kč /za měsíc

(cena včetně provize, právního servisu a advokátní úschovy kupní ceny)

Prémioví partneři v Mikulově

Informace k bytu

Cena je uvedena včetně provize, právního servisu a advokátní úschovy kupní ceny.
Hledáte moderní byt bez nutnosti dalších investic do rekonstrukce?
Preferujete zároveň bydlení na klidném místě, ale přesto byste rádi měli na dosah centrum města, obchody, restaurace nebo školy pro vaše děti?

Podívejte se na videoprohlídku a na samostatnou webovou stránku bytu, kde naleznete více fotografií, které nebylo možné (kvůli kapacitě) vložit do inzerátu. Odkaz na samostatnou webovou stránku bytu najdete na úvodní straně našich webových stránek.

Ve výhradním zastoupení majitelky nabízíme k prodeji moderní a nadčasový byt v osobním vlastnictví s balkonem (4,6 m2) o dispozici 3+kk v Mikulově na ulici Republikánské obrany (10 minut chůze do centra a 2 min. do obchodu Billa). K bytu přísluší sklep o celkové výměře cca 3,6 m2, který je situovaný v suterénu domu. K dispozici máte také společnou kolárnu.

Podkrovní byt se nachází ve 3. NP / 3 NP bytového domu o 6 bytových jednotkách. Jedná se o moderní, kvalitní, ekologickou a energeticky úspornou montovanou dřevostavbu splňující všechny požadavky na moderní bydlení. Aplikace sendvičového systému poskytuje vysoké energetické parametry bez nároků na zvětšování zastavěného prostoru na úkor bytových ploch. Výstavbu domu zajistila renomovaná stavební firma RD Rýmařov, která působí na stavebním trhu více jak 50 let. Dokončení stavby proběhlo v roce 2007.

Celková plocha bytu (dle prohlášení vlastníka budovy) činí 79 m2 (+ 3,6 m2 sklep a 4,6 m2 balkon).

V rámci kupní ceny nemovitosti v bytě zůstane kuchyňská linka včetně spotřebičů (sklokeramická varná deska, myčka, horkovzdušná trouba, digestoř). Dále v bytě zůstane vestavěná skříň.

Podlahy: plovoucí laminátové podlahy a dlažba. Vytápění bytu zajišťuje elektrický kotel, ohřev vody je řešen el. bojlerem. Přestože se jedná o podkrovní byt, nemusíte mít obavu z letních dnů, protože každý pokoj v bytě je vybaven klimatizací (chlazení / vytápění).

Orientace bytu: SZ - kuchyně a obývací pokoj / JV - ložnice a pokoj.

Celkové měsíční náklady na bydlení (pro 4 člennou domácnost) činí cca 6.520 Kč (včetně fondu oprav).

V Mikulově je k dispozici veškerá občanská vybavenost. Parkování možné u domu při zakoupení parkovací karty (hradí se roční poplatek).

PENB pro bytový dům paní majitelka neobdržela, z tohoto důvodu v inzerátu uvádíme energetickou náročnost budovy: třída G mimořádně nehospodárná. Při celoročním provozu bytu byla spotřeba elektřiny 3 roky po sobě cca 8 Mwh v nízkém tarifu a 2 Mwh ve vysokém tarifu.

V případě Vašeho zájmu Vám nezávazně zjistíme a srovnáme možnosti financování nemovitosti (spolupracujeme s cca 11 bankami a máme zajímavé nabídky).

Bližší info a dokumenty, které nejsou uvedeny veřejně v inzerátu (výpis z katastru nemovitostí, výpočtový list a další) vám ráda pošlu na váš email ještě před samotnou prohlídkou.
Prodávající si vyhrazuje právo výběru kupujícího dle svého uvážení.

Parametry bytu

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize, právního servisu a advokátní úschovy kupní ceny
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Republikánské obrany, Mikulov
ID
7
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
79 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
79 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Lenka  Režňáková

Lenka Režňáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Mikulově (okr. Břeclav)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu