Prodej bytu 3+1, Šumperk, 8. května, 137 m2 (ID: 3371153)

8. května, Šumperk

4 240 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 207 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Jste opravdoví fajnšmekři a nabídka klasického bytu Vás neosloví? Co takhle velkometrážní byt 3+1 v OV s bohatým příslušenstvím v domě z roku 1896 na super adrese?

Prosluněný byt se nachází v 1. NP vily, která byla postavena pro podnikatele, říšského poslance a místostarostu města Šumperka Ing. Gustava Oberleitnera. Má samostatný vchod přes překrásnou prosklenou verandu z roku 1906. Je orientován na 3 světové strany, přičemž okna dvou největších obytných místností směřují na jih. Jeho výměra činí 137 m2.

Byt je v původním stavu, okna jsou plastová. Vytápěn je lokálními plynovými topidly, do bytu však vedou komíny, které jsou nyní zaslepeny. Kanalizace a voda jsou zajištěny z obecního řadu.

K dispozici jsou 2 sklepy o velikosti 9 m2 a 8 m2. Přístup do těchto sklepů je buď ze společných prostor domu nebo v současnosti zabudovanými dveřmi přímo z bytu.

Dům je obklopen oplocenou zahradou, přičemž přístup od branky k domu je v podílovém spoluvlastnictví všech majitelů domu. Pouze k bytu náleží 3 části zahrady. Na pozemku před domem o rozloze 231 m2 se nachází záhonky a 2 skleníky. Na pozemku vedle domu najdete zahradní domek a na tom za domem pořádnou garáž - každý z nich má velikost 77 m2.

Tak co říkáte? Poslouží tato nemovitost jako Vaše stylové bydlení nebo pro ni najdete jiné využití? Třeba jako kanceláře - i tomuto účelu totiž byt v minulosti sloužil.

V rámci realitního servisu Vám zajistíme schůzku s naším finančním poradcem, který pro Vás vybere nejvýhodnější variantu úvěru na bydlení.

Těšíme se na Vás na prohlídce, kde probereme vše, co máte na srdci. Tahle nemovitost je totiž dost srdcovka. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N101279.

Parametry bytu

Cena
4 240 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
8. května, Šumperk
ID
N101279
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
137 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 131 lidí

Prodejce

Mgr. Ivana Uhlířová

Mgr. Ivana Uhlířová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Šumperku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu