Prodej rodinného domu, Včelná, Lesní kolonie, 338 m2

Lesní kolonie, Včelná

9 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 46 704 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Včelné

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji stylový 3-podlažní rodinný dům, který byl vystavěn na okraji lesa v klidné obytné zástavbě obce Včelná. Dům byl zkolaudovám v roce 1996 a od té doby prošel částečnou rekonstrukcí.

V jeho suterénu se nachází technické zázemí s kotelnou, uhelnou, vodárnou, sklípkem, dílnou a krytou velkoryse řešenou verandou, která přímo navazuje na okolní zahradu.
Přízemí je řešeno se vstupní halou a dominantním dřevěným schodištěm, ze které jsou přístupné všechny obytné místnosti - tj. rozlehlý obývací pokoj s kuchyní, dětský pokoj, koupelna a WC.
Vstup do haly je přes uzavřené zádveří, ke kterému je přičleněna garáž. Patro je dispozičně řešeno jako přízemí, se 2 ložnicemi. Dispozice haly a příslušenství je shodná s přízemím.

Objekt je připojen na všechny místní sítě (voda, kanalizace, plyn, el. energie). Možnosti vytápění - kotel na plyn nebo kotel na pevná paliva.

Okolí domu tvoří zahrada se vzrostlými stromy, keři a květinami, ze které je možno přímo vejít na krytou verandu vybízející strávit příjemný večer u grilu.
Největší výhodou tohoto domu je jeho unikátní poloha v klidné lokalitě, ale s možností krátkého dojezdu do pár kilometrů vzdáleného krajského města ČB. Toto ocení především rodiny s dětmi, či lidé, kteří chtějí strávit svůj život pohodlně se všemi výhodami města, ale v klidném prostředí vesnice.

Vzhledem k lukrativní poloze nemovitosti bude v případě více zájemců upřednostněna nejvyšší nabídka. Rádi Vám zajistíme nejvýhodnější financování na bankovním trhu. Kontaktujte nás. Jsme tu pro vás!

Parametry domu

Cena
9 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Lesní kolonie, Včelná
ID
23057
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
338 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
764 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BYDLENÍČKO s.r.o.

nám. Přemysla Otakara II. 128/39, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Ing. Alena Reischlová

Ing. Alena Reischlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Včelné?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu