Prodej chaty, Slaný, Smečenská, 51 m2 (ID: 3371566)

Smečenská, Slaný

2 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 867 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Slaném

Úklidové služby

Informace k domu

Rádi byste volné chvíle trávili na nově postavené útulné chatě kousek od Prahy? Nebo sháníte vlastní bydlení a malometrážní byt bez zahrádky není nic pro Vás?

Pak pro Vás máme tuto novostavbu v obci Slaný.

Užitná plochu domu je 50,8 m2, přičemž dům nabízí kromě prostorného sklepa také dvě patra k bydlení. Kreativně využitý prostor tak skýtá ideální víkendové odpočinkové útočiště nebo rodinný dům pro 1 až 2 osoby. Přízemí domu tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelnou a sprchovým koutem. V prvním patře se nachází pokoj (ložnice). Dům je vytápěn podlahovým vytápěním a přímotopy v patře. Chata je napojena na inženýrské sítě - elektřinu, obecní vodovod, odpad je sváděn do nové jímky o velikosti 6 m3. Nově udělané kvalitní oplocení pozemku a elektrická vjezdová brána na ovládání. Možnost parkování přímo na pozemku - 374 m2.

V areálu zahradní osady se budete díky kompletnímu a uzamykatelnému oplocení cítit v klidu a v bezpečí. Okolní lesy a pěkná příroda jsou přímo na dosah ruky. Zajímavostí je blízkost vyhledávané památky - kaple Boží hrob. Dům se nachází v pěší dostupnosti města Slaný a hlavně v dojezdové vzdálenosti do Prahy. U domu je zastávka autobusu MHD Fantův mlýn, případně je možné dojít rovnou na autobusové nádraží.

Dům se prodává jako nevybavený a bez venkovní fasády. Je inzerováno jako G - mimořádně nehospodárná, protože PENB nebyl zatím dodán. Reálně spotřeba energie nebude vzhledem k použitým materiálům velká. Přijďte se podívat na prohlídku a nezmeškejte příležitost si dotvořit dům dle svých představ.

Parametry domu

Cena
2 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Smečenská, Slaný
ID
00235
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
51 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
374 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 83 lidí

Prodejce

Jan Helcel

Jan Helcel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Slaném?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu