Prodej bytu 2+1, Znojmo, U Lesíka, 63 m2 (ID: 3373507)

U Lesíka, Znojmo

3 382 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 118 Kč /za měsíc

(Cena včetně provize a DPH realitní kanceláře a právních služeb)

Prémioví partneři v Znojmu

Informace k bytu

K prodeji nabízíme prostorný byt o dispozici 2+1 v klidné lokalitě na ulici U Lesíka ve Znojmě.

Byt se nachází ve 3. patře zděného bytového domu, k bytu náleží vlastní sklepní kóje a další sdílené prostory - kočárkárna, kolárna a prádelna.

Byt je skvěle řešený, z chodby se lze dostat do všech pokojů a soc. zařízení, nový majitel jistě ocení vkusnou kuchyňskou linku na míru, skvělý stav bytu a především perfektní lokalitu, která zaručuje klid, veškerou občanskou vybavenost. Sídliště má svou MHD zastávku a centrum města je tak jen pár minut cesty vzdálené.

Byt má vlastní plynový kotel, což je v dnešní době energeticky výhodnější řešení. Kuchyňská linka je vybavena troubu, myčkou a lednicí. V blízké době není potřeba do bytu jakkoliv dál zasahovat, v bytě momentálně bydlí spolehlivý nájemce, pro nového majitele se tak otevírá možnost byt okamžitě využívat jako investici.

Byt slouží momentálně jako investice a stejně tak se o něm dá smýšlet i do budoucna, dispozice bytu je žádaná a slouží jako ideální nabídka pro jednotlivce, i rodiny.

Ať už byste rádi využili takový byt pro sebe, či investici, jedná se o zajímavou nabídku, která si zaslouží Vaši pozornost.

Těšíme se na Vás,
neváhejte si domluvit termín prohlídky s makléřem.

PENB nedodán - G

Parametry bytu

Cena
3 382 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a DPH realitní kanceláře a právních služeb
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
U Lesíka, Znojmo
ID
00020
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
63 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 167 lidí

Prodejce

Dominik Groh

Dominik Groh

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Znojmu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu