Prodej chaty, Kozojedy, 35 m2 (ID: 3374691)

Kozojedy

2 480 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 819 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kozojedech

Úklidové služby

Informace k domu

Na chatu pouhých 20 minut za Prahou? Tak to tu splňujeme.

Malebná dřevěná chata s poctivým kamenným základem, ve kterém naleznete 3 sklepní prostory. Chata se nachází na vlastním mírně svažitém pozemku o celkové rozloze 351 m2. Zahrada je již krásně vzrostlá, plná zeleně a také vlastní úrody. Kromě ovocných stromů je zde i hojná úroda drobného ovoce a zeleniny, kterou si případně upravíte podle vlastních představ a chutí. Na zahradě se nachází i velký prostor pro relaxaci a odpočinek, nebo lze tento prostor využít pro bazén, garáž či přístavbu.

Na pozemku máte k dispozici vlastní studnu s užitkovou vodou. V současné chvíli není chata napojena na vodu ani na kanalizaci. Do budoucna je však možnost oboje napojit, voda i kanalizace je kousek od pozemku. V chatce je suchá toaleta a elektřina, která je rozvedena ve všech místnostech a je plně funkční.

Za projektem chaty stojí arch. Jaroslav Vaculík. Chata má 3 místnosti o celkové užitné ploše 35 m2. Uvnitř je kompletní vybavení a lze se domluvit na jeho ponechání. K dispozici je mimo jiné plynový vařič, elektrická trouba, ale také kamna na dřevo s troubou a deskou na vaření, napojená na komín. Vše si můžete pohodlně prohlédnout ve virtuální prohlídce. Na pozemku pak najdete kůlnu pro veškeré zahradnické vybavení a dřevník.

V lokalitě se převážně mísí chatky určené k rekreaci, avšak někteří sousedé již chatky přestavěli na rodinné domky. Tím pádem je tu možnost i případné přístavby, či přestavění objektu na menší rodinný dům. O rodinném domku se v regulativech územního plánu nikde nehovoří, přičemž od roku 2007 stojí v tomto územním prostoru již rodinný dům s číslem popisným. Koeficient zastavění je maximálně 20% plochy pozemku, tedy až 70 m2, což je dvojnásobek nynější zastavěné plochy. Výškové omezení dle územního plánu je na přízemí a podkroví s maximální výškou hřebene 7,5m.

V celé obci fungují místní vztahy velmi dobře. Pořádají se zde různá společenská setkání a zábava. Pro komunikaci a plánování je určená i facebooková skupina „Kozojedská pavlač“.
Přilehlé okolí je obklopené lesy a loukami a doslova vybízí k procházkám, sportování, či houbaření. V letních měsících lze navštívit nedaleké rybníky, určené přímo ke koupání.

Chata má evidenční číslo a lze ji tedy případně financovat úvěry.

Parametry domu

Cena
2 480 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Kozojedy
ID
05593
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
35 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
351 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Tomáš Heráček

Tomáš Heráček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Kozojedech (okr. Praha-východ)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu