Prodej chaty, Kaliště, 60 m2 (ID: 3508484)

Kaliště

3 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 539 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kališti

Úklidové služby

Informace k domu

S potěšením Vám zprostředkujeme koupi velmi pěkné chaty vhodné k celoročnímu užívání, umístěné na kraji rekreační osady Merida v Posázaví. Osada Merida byla údajně pojmenovaná podle mexického města Mérida plného zeleně a známého jako jedno z měst s nejlepší kvalitou života v zemi.

Chata se nalézá v oáze ticha v malebné, také velmi zelené krajině středních Čech, jejíž ráz podtrhují nedaleké Ladovy Hrusice. Místo je obklopeno kopci, lesy a přilehlým údolím protéká řeka Sázava (cca 7 min pešky) s jezem Hvězdonice. Přes řeku se klene pěší lávka a na protějším břehu je vlaková zastávka Hvězdonice. Nejbližší obec Kaliště je malou vesničkou mezi většími obcemi Ondřejov (s proslulou hvězdárnou a observatoří AV ČR) a Chocerady s krásným zámkem Komorní Hrádek.

Chata (o velikosti cca 60 m2), která je určena k celoročnímu užívání, prošla částečnou rekonstrukcí. V přízemí je vstupní chodba s vchodem do moderní koupelny (rekonstrukce v r. 2020) s rohovou vanou, sprchovým koutem, toaletou a pračkou. Z chodby se jde dále přes předsíň do obývacího pokoje s francouzským oknem na dlážděnou terasu. Kuchyňský kout je vybaven plynovým sporákem. V přízemí chaty je rovněž technická místnůstka s plynovým kotlem. V horním patře je šatna a ložnice s balkonem, ze kterého se otevírá výhled na les. Chata je podsklepená a patří k ní i přilehlá kůlna.

Na podlaze je položeno lino a dlažba. Chata je zvenku zateplená a v chladném počasí se vytápí kamny. Na střeše je položen kanadský šindel (rekonstrukce z r. 2012). Pitná voda je čerpaná ze studny vrtané ve skále, ohřev vody pak zajišťuje plynový kotel na propanbutanové bomby. Odpad je sveden do jímky a ošetřen bioenzymem.

Majitel zažádal o odkup původního pozemku o velikosti 5 683 m2 (lesní pozemek), který je funkčně spojen s chatou. Je možné se zde přihlásit k trvalému pobytu.

Parametry domu

Cena
3 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 5. 2024
Adresa
Kaliště
ID
9106392
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
60 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Podlahová plocha
60 m2
Plocha nemovitosti
5683 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ALBION REALITY, s.r.o.

Londýnská 730/59, Praha, Vinohrady

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

David  Reif

David Reif

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Kališti (okr. Praha-východ)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu