Prodej bytu 3+1, Kladno, náměstí Sítná, 78 m2

náměstí Sítná, Kladno - Kročehlavy

4 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 352 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kladně

Úklidové služby

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme zprostředkování prodeje bytu 3+1 (78 m2) – mezonet, dvě lodžie, osobní vlastnictví, 3.NP panelového domu, orientace oken na východní a západní světovou stranu. Mezonet je rozdělen na dvě patra, ve spodním patře vstup do bytu: předsíň (3,2 m2) se vstupem do pokoje s kuchyňským koutem a lodžií (29 m2) z obývacího pokoje vstup na lodžii orientovanou na západní stranu (3,3 m2), schodištěm se pak dostaneme do horního patra bytu, kde se nachází koupelna (2,1 m2) s vanou, umyvadlem, samostatná toaleta, ložnice (11 m2) se vstupem na lodžii (3,6m2) orientovanou na východní stranu a dětský pokoj (17,5m2). Na podlahách PVC, koberce a dlažba. Byt je prodáván bez vybavení. Dům na náměstí Sítná je po celkové revitalizaci, po zateplení, plastová okna, 3x výtah. K bytové jednotce náleží sklepní kóje v suterénu domu. Vytápění bytu ústřední dálkové, v současné době se pracuje na vlastní kotelně pro celý dům. V okolí domu volné parkování a také kompletní občanská vybavenost. Bytový dům je součástí komplexu s obchodem Albert, řeznictvím, městskou knihovnou, lékárnou a ordinací praktického lékaře. Nedaleko domu se nachází také zastávka MHD a autobusového spoje do Prahy (100 m). Měsíční poplatky se nyní pohybují do 5.500 Kč měsíčně včetně elektřiny a plynu, fondu oprav a všech poplatků. Fond oprav činí necelých 2.200 Kč měsíčně. Byt je ve velmi dobrém stavu a lze jej zakoupit pro vlastní bydlení nebo investiční záměr.
S financováním koupě Vám rádi pomůžeme. Pouze u nás vám zajistíme moderní financování až na 35 let, bez ohledu na věk a prokazování příjmů, či nutnosti předkládat daňové přiznání (u podnikatelů). Zeptejte se nás a bydlete chytře! Vřele doporučuji prohlídku po dohodě s makléřem nemovitosti. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N97685.

Parametry bytu

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
náměstí Sítná, Kladno - Kročehlavy
ID
N97685
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
78 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY KLADNO

náměstí Svobody 1626, Kladno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 99 lidí

Prodejce

Daniel Šilhán

Daniel Šilhán

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Kladně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu