Prodej rodinného domu, Koleč, 76 m2 (ID: 3376376)

Koleč

3 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 012 Kč /za měsíc

(včetně odměny, právních služeb a vyřízení hypotečního úvěru)

Prémioví partneři v Kolči

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej domu v obci Koleč č.e. 1, který nabízí vše, co si můžete přát pro pohodlný život a relaxaci. Tento středně veliký dům 4+1 s terasou a kaskádovitým pozemkem o velikosti 423 m2 je právě teď k dispozici pro nové majitele.

Dům je ukrytý v klidné a malebné části Koleče, což je ideální místo pro ty, kteří touží po spojení přírody a pohodlí života.

Hlavní rysy nemovitosti:

Dispozice domu: Přízemí domu zahrnuje zádveří, koupelnu s WC, kuchyň, obývací pokoj a ložnici. V podkroví najdete dva další pokoje a terasu s nádherným výhledem do zeleně a na Třebusický potok.

Pozemek: Dům je situován na pozemku o velikosti 423 m2, což vám poskytuje dostatek prostoru pro zahradní plochy, zahrádku nebo dokonce pro vytvoření vlastního zeleného ráje.

Menší dílna: Nemovitost je doplněna menší dílnou, která vám poskytne možnost provádět různé praktické činnosti nebo si vytvořit vlastní hobby místo.

Příjemné prostředí: Dům je ve spíše původním udržovaném stavu, což vám dává příležitost přizpůsobit si ho podle svých představ a vytvořit si vlastní útulný domov.

Tato nemovitost je skvělou investicí pro rodiny hledající klidné místo k bydlení, ale zároveň s dostatečnou blízkostí k všem potřebným službám a infrastruktuře. Koleč je obec s výbornou dostupností do okolních měst a přesto si zachovala svůj venkovský půvab.

Neváhejte a kontaktujte nás ještě dnes, abyste si mohli prohlédnout tuto jedinečnou nemovitost a zjistit více o všech jejích výhodách. Tento dům je připraven na nové majitele, kteří si ho mohou přizpůsobit podle svých představ a zažít klidný život v malebném prostředí Kolče.

Parametry domu

Cena
3 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně odměny, právních služeb a vyřízení hypotečního úvěru
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Koleč
ID
0023-NP07566
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
76 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
423 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 75 lidí

Prodejce

Jakub Jiránek

Jakub Jiránek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kolči?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu