Prodej bytu 1+kk, České Budějovice, Vrbenská, 32 m2 (ID: 3377321)

Vrbenská, České Budějovice - České Budějovice 4

2 904 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 840 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Českých Budějovicích

Informace k bytu

Právě teď máte šanci získat byt za jedinečnou cenu. Od 1. 4. 2024 spouštíme 20% předkolaudační slevu na prvních 15 zarezervovaných bytů (v inzerci již vidíte cenu o tuto slevu poníženou). Nenechte si tuto šanci ujít a zavolejte si o více informací k možnosti rezervace bytu s označením D.A.2.04 o celkové výměře 38,03 m2, u něhož sleva činí 726.000,- Kč!
Můžete se také přijít podívat osobně bez nutnosti objednání termínu. V sobotu dne 4. 5. 2024 od 10,00 do 12,00 hodin je projekt otevřen pro veřejnost. V rámci dne Otevřených dveří Vás seznámíme s prostředím celé etapy D se čtyřmi bytovými domy, navštívíme vzorové byty i byty se spacími kouty.
Byt se nachází v nově postaveném projektu Dubičný potok v Českých Budějovicích. Je to nový, moderní styl bydlení, který nabízí pro každého něco a navíc vytváří příjemné prostředí pro život nejen v bytě, ale i jeho okolí. Dětské hřiště, workout pro dospělé, hřiště na petang, atrium plné zeleně, zelenou plochu se hřištěm, vodní plochu s naučnou stezkou a přírodním hřištěm pro děti, prostor pro venčení psů, ptačí budky, hmyzí domky, altán u vody i grilovací zónu pro rezidenty.
Zeleň a příroda na dosah ruky nejsou však jedinými bonusy. Výborná dopravní dostupnost, kdy zastávka MHD je přímo před objektem, vzdálenost do centra kam na koloběžce dojedete za 5 minut, parkoviště v podzemí poskytující zaručené parkování a komfort. Navíc se vám při vjezdu i výjezdu bude závora zvedat automaticky po přečtení vaší SPZ. Do všech vnějších vstupů do domu, k autům či kolům se dostanete pomocí karty, která odemkne elektronické zámky.
Díky umístění parkoviště v podzemí je zóna kolem domů bez dopravy a všudepřítomných aut. Žádný asfaltový prostor, který by se v létě rozpaloval a ohříval okolí a v zimě vyžadoval odklízení sněhu. Místo toho je na střeše parkoviště vybudovaná zelená zahrada s automatickým zavlažováním.
A aby té zeleně a příjemného klima bylo dost, jsou i střechy domů zelené a bezúdržbové. K tomu zvyšují tepelný komfort.
První nadzemní podlaží je řešeno jako zázemí pro rezidenty a je zde připraveno množství obchodních jednotek. Káva a zákusek přímo v prostoru zeleného atria, ať už pro vás nebo vaši návštěvu, určitě zpříjemní den.
Máte pocit, že se vám to jen zdá? Nezdá, tohle je totiž Dubičný potok. Místo, kde se příjemně žije.
Nabízený byt D.A.2.04 je vhodný jako startovací pro mladé, na investici či pro samostatně žijícího člověka.
Koupelna s WC je vybavena sprchovým koutem. Možnost pohodlného venkovního posezení zajistí balkon o rozměru 5,75 m2.
Cena je včetně DPH a k bytu je potřeba koupit parkovací stání.
Objekt bude vytápěn přes teplárnu, která používá české uhlí a navíc ke konci příštího roku dojde k napojení na elektrárnu Temelín, ze které se bude z části odebírat zbytkové teplo.
3D model a grafika jsou pouze ilustrativní.

Parametry bytu

Cena
2 904 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Vrbenská, České Budějovice - České Budějovice 4
ID
0020-NP07361
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
38 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
32 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Bc. Petra Puschnerová

Bc. Petra Puschnerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu